The Hair Blog Project by Pantene: Γίνε εσύ η επόμενη blogger του MissBloom.gr!

Στείλε μας ένα how to video με το αγαπημένο σου χτένισμα που η ίδια πέτυχες, πάρε μέρος στον διαγωνισμό και γίνε εσύ η επόμενη hair blogger!

The Hair Blog Project by Pantene: Γίνε εσύ η επόμενη blogger του MissBloom.gr!

Τα μαλλιά είναι ένα από τα βασικά ατού κάθε γυναίκας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς της. Όταν τα νιώθεις να κινούνται απαλά πάνω στους ώμους σου, τα πιάνεις, νιώθεις την υγεία τους και τα βλέπεις να λάμπουν αισθάνεσαι υπέροχα και οι γύρω σου το αντιλαμβάνονται.

Το Pantene Pro-V και το MissBloom.gr σε προκαλούν να αναδείξεις κι εσύ την πιο όμορφη πλευρά των μαλλιών σου και να γίνεις εσύ η επόμενη hair blogger του πιο αγαπημένου γυναικείου site

Αν ανήκεις, λοιπόν, στην κατηγορία των γυναικών που χαζεύουν με τις ώρες mini videos tutorials με γρήγορα χτενίσματα και έξυπνες hair ιδέες, σου αρέσει να ακολουθείς τις τάσεις της μόδας και να υιοθετείς χτενίσματα που ολοκληρώνουν ιδανικά κάθε σου εμφάνιση ενώ σπαταλάς αρκετές ώρες για την περιποίηση των μαλλιών σου και ενδιαφέρεσαι για την υγεία και την λάμψη τους, τότε δεν έχεις παρά να λάβεις μέρος στον σούπερ διαγωνισμό και να γίνεις εσύ η πρωταγωνίστρια των digital media, αποκτώντας το δικό σου θεματικό hair blog by Pantene στο MissBloom.gr!

Η διαδικασία είναι απλή:

Στείλε μας ένα βίντεο tutorial ή φωτογραφίες how to με το χτένισμα που πέτυχες εσύ στα μαλλιά σου, διεκδικώντας μια από τις 5 συμμετοχές που θα αναδειχθούν στην επόμενη φάση.

Η 2 φάση του διαγωνισμού περιλαμβάνει την ανάδειξη των 5 καλύτερων συμμετοχών, με την σύμφωνη γνώμη της κριτικής επιτροπής, αλλά και τα ενδιαφέροντα tasks που θα πρέπει να έρθουν εις πέρας.

pantene

Στο πλευρό των συμμετεχουσών θα βρίσκονται πάντα 3 hair experts, που θα τις καθοδηγούν και θα τους προσφέρουν ιδέες και έμπνευση καθ’ όλη τη διάρκεια των tasks. Συγκεκριμένα, μαζί με τις 5 συμμετέχουσες θα βρίσκονται:

-Η fashion blogger Έλενα Γαλίφα

-Η blogger Πατρίτσια Μίλικ – Περιστέρη

-Η beauty editor Βασιλική Καρανζογιάννη

Η 3η φάση δεν είναι άλλη από την ανάδειξη της νικήτριας των tasks – μέσα από την ψήφο της κριτικής επιτροπής αλλά και του κοινού – και την έναρξη ενός blog με θέματα σχετικά με μαλλιά.

Θες να αντλήσεις έμπνευση, λίγο πριν στείλεις τη συμμετοχή σου;

Δες εδώ ένα παράδειγμα συμμετοχής.

Και μην ξεχνάς ότι οποιοδήποτε χτένισμα και να επιλέξεις στόχος είναι να έχεις πάντα υγιή και λαμπερά μαλλιά, τα οποία θα απογειώσουν το τελικό αποτέλεσμα. Για να αποφύγεις τη φθορά των μαλλιών σου από τα προϊόντα styling, τις καιρικές συνθήκες και τους άλλους παράγοντες που τα ταλαιπωρούν, μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις της σειρά Αναδόμηση & Προστασία του Pantene Pro-V.

pantene

Τα μικρο-συστατικά περιποίησης που περιέχει βοηθούν στο κλείδωμα της υγρασίας βαθιά στην τρίχα αποκαθιστώντας έως και 90% τη φθορά*, ενώ βοηθούν τα μαλλιά να διατηρήσουν την υγεία και τη λάμψη τους.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο hairblog.missbloom.gr

Διάβασε τους όρους συμμετοχής στη σελίδα 2

OΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

#hairblogproject

Ο διαγωνισμός – δημόσια προσφορά για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας http://hairblog.missbloom.gr/ διοργανώνεται από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ A.E» (εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), η οποία εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, στη Λεωφόρο Κηφισίας 40, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «ΟΡΟΙ») είναι ο καθορισμός των προϋποθέσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό κάθε ενδιαφερόμενου, της διαδικασίας διεξαγωγής και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.

1. Δικαίωμα συμμετοχής – Αποκλειόμενα πρόσωπα.

1.1. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες- επισκέπτες της σελίδας του διαδικτυακού τόπου http://hairblog.missbloom.gr/ που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

1.2. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα μίας μόνο συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού και θα μπορεί να κερδίσει μόνον ένα (1) δώρο. Τυχόν πολλαπλές συμμετοχές του ίδιου προσώπου θα λογίζονται ως μία.

1.3.Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον το πρόσωπο του οποίου τα στοιχεία θα συμπληρωθούν στην φόρμα συλλογής στοιχείων και θα αναδειχθεί – κληρωθεί, κατά τα προβλεπόμενα κατωτέρω.

1.4. Με την υποβολή της φόρμας δήλωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό, ο ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται τους Όρους Χρήσης του διαδικτυακού τόπου http://hairblog.missbloom.gr και συναινεί ρητά στην αποστολή σε αυτόν e-mails με ενημερωτικό και διαφημιστικό χαρακτήρα από τους διαδικτυακούς τόπους των οποίων έχει την εμπορική εκμετάλλευση η διοργανώτρια εταιρεία ή συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.

1.5. H έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτυγχάνεται με την πλήρη και ορθή συμπλήρωση των πεδίων της φόρμας συμμετοχής που θα είναι αναρτημένη στην σελίδα του http://hairblog.missbloom.gr/ καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού καθώς επίσης και με την αποδοχή και τη συγκατάθεση του χρήστη/συμμετέχοντα για την γνωστοποίηση του e-mail του στην ΠΡΟΚΤΕΡ ΚΑΙ ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε (εφεξής PANTENE), με στόχο να λαμβάνει από την PANTENE ενημέρωση μέσω e-mail για τις προσφορές της, τα νέα της, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.

1.6. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τα ανωτέρω, δηλαδή με συμπλήρωση και καταχώρηση της φόρμας συμμετοχής από την 17/2/2017 ώρα 12:00 μ.μ. έως την 20/3/2017 ώρα 23:59 μ.μ.

1.7.Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό δεν έχουν εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και της …. ΠΡΟΚΤΕΡ ΚΑΙ ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε (PANTENE), που είναι ο χορηγός της ενέργειας, καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών.

2. Περιγραφή διαγωνισμού – Ανάδειξη Νικητή.

2.1. Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων μέσω του site www.MissBloom.gr ξεκινά ένα διαγωνισμό για να αναδείξει έναν συνεργάτη που θα έχει το δικό της θεματικό hair blog by Pantene στο MissBloom.gr για διάστημα 4 μηνών, στα πλαίσια του οποίου θα υποχρεούται να παραδίδει τουλάχιστον 1 κείμενο (από 200 μέχρι 500 λέξεις) με φωτογραφίες την εβδομάδα, σχετικό με συμβουλές ομορφιάς για μαλλιά, με την καθοδήγηση της συντακτικής ομάδας του www.missbloom.gr και υποχρεωτική αναφορά σε προϊόντα Pantene που θα έχουν συμφωνηθεί.

2.2. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε 3 στάδια:

1ο σταδιο Οι συμμετέχοντες πρέπει να στείλουν ένα δικό τους how to video ή φωτογραφίες του αγαπημένου τους χτενίσματος

2ο σταδιο Επιλέγονται και ανακοινώνονται οι 5 καλύτερες συμμετοχές σύμφωνα με τη γνώμη των 3 Hair Experts και εκπροσώπου της ΠΡΟΚΤΕΡ ΚΑΙ ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε (εφεξής PANTENE) καθώς και εκπροσώπου των «ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ A.E» (εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»),

υποχρεωσεις συμμετεχόντων

Οι υποψήφιες να είναι διαθέσιμες σε ημερομηνίες και ώρες που θα τους προτείνουμε

– Χωρίς οικονομικές απαιτήσεις για την μεταφορά τους από και προς τα γυρίσματα που θα κάνουμε

– ¨Οι αττικες εκδόσεις διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν ή να επεκτείνουν τη διάρκεια του διαγωνισμού και ότι αυτό συνεπάγεται (πχ προσθήκη event, δοκιμασίας κλπ)

(εδω να παραπέμψουμε στο κομματι για την ανακοινωση των νικητών που λεει οτι θα πηγαινουμε στον επιλαχόντα ωσπου να βρεθουν 5 συμμετεχουσες)

3ο σταδιο

Οι 5 υποψήφιοι για τη διεκδίκηση του hair blog by Pantene αναλαμβάνουν φέρουν σε περας 6 δοκιμασίες οι οποίες βιντεοσκοπούνται και παρουσιάζονται στο κοινό με τη συμβολή των 3 Hair Experts: Πατρίτσια Περιστέρη, Ελενα Γαλίφα, Βασιλική Καρανζογιάννη.

3. Έπαθλο.

3.1. Ο νικητής του διαγωνισμού θα αποκτήσει δικό του blog δημοσιευόμενο για τέσσερις μήνες, ήτοι από 1/6 ως και 30/9, στην ιστοσελίδα www.missbloom.gr στο οποίο θα δημοσιεύει κείμενα αποκλειστικά σχετικά με το αντικείμενο του διαγωνισμού (trends και χρηστικές πληροφορίες σχετικές με τα μαλλιά).

Συγκεκριμενα

1 κείμενο (από 200 μέχρι 500 λέξεις) με φωτογραφίες την εβδομάδα, σχετικό με συμβουλές ομορφιάς για μαλλιά, με την καθοδήγηση της συντακτικής ομάδας του www.missbloom.gr και υποχρεωτική αναφορά σε προϊόντα Pantene που θα έχουν συμφωνηθεί

Ρητά δηλώνεται και συνομολογείται από τους συμμετέχοντες ήδη με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό ότι ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων ουδεμία άλλη οικονομική υποχρέωση (αμοιβής ή άλλη) υπέχει έναντι του Νικητή, διατηρεί δε το δικαίωμα κατά την ανέλεγκτη κρίση του να απορρίπτει τα κείμενα του Νικητή, εφόσον αυτά παραβιάζουν διατάξεις της νομοθεσίας ή έρχονται σε αντίθεση με τα χρηστά ήθη ή την εμπορική πολιτική του ή δεν ανταποκρίνεται στο επίπεδο των δημοσιευόμενων στην ιστοσελίδα κειμένων, χωρίς οποιαδήποτε υποχρέωση αιτιολόγησης.

Οι 4 επόμενοι νικητές θα λάβουν ως έπαθλο προϊόντα της συνδιοργανώτριας PANTENE.

3.2. Τα έπαθλα του διαγωνισμού είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα, και αποκλείεται η μεταβίβαση η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή τους. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού έχει δηλώσει λανθασμένα ή ανακριβή στοιχεία κατά τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.

4. Ειδοποίηση νικητών – Τύχη επάθλων σε περίπτωση αποκλεισμού.

4.1. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικά μέσω email στον αριθμό ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την οποία έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό, αρκεί δε, ειδοποίηση με έναν από τους πιο πάνω τρόπους. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η επικοινωνία με νικητή για οποιονδήποτε λόγο (υποβολή λανθασμένων στοιχείων κατά τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής, αδιαφορία, απουσία του νικητή κτλ) εντός τριών 5 εργάσιμων ημερών ο νικητής θα χάνει κάθε δικαίωμα επί του δώρου και το δώρο θα κληθεί να παραλάβει επιλαχών νικητής, ο οποίος θα κληθεί να αποδεχθεί ρητώς το έπαθλο εντός δύο εργάσιμων ημερών. Πέραν της προθεσμίας αυτής ο επιλαχών νικητής θα χάνει κάθε δικαίωμα επί του δώρου και το δώρο θα μείνει αδιάθετο.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΔΙΑΘΕΤΟ

ΤΟ ΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 5 ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ

4.2. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.missbloom.gr με την ολοκλήρωση της κλήρωσης.

4.3. Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ανήκει στα αποκλειόμενα κατά τον όρο 1.7 πρόσωπα και ανακηρυχθεί νικητής, ή σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής ανήλικος το έπαθλο θα απονεμηθεί σε επόμενο κατά την αξιολόγηση των συμμετεχόντων νικητή.

5. Συναίνεση του δικαιούχου σε διαφημιστική προβολή.

5.1. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες του νικητή στο site της ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επίσης διατηρεί το δικαίωμα στη χρήση του ονόματος του νικητή και της φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την ίδια, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.

5.2. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλληανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί, δίνει στο δικαίωμα στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού δώρου.

5.3. Ο δικαιούχος δηλώνει ότι συγκατατίθεται στη χρήση των οποιαδήποτε αρχείων προβολή (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής του δώρου.

6. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

6.1. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη/συμμετέχοντα στο διαγωνισμό διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997, Π.Δ. 207/1998 και αρ. 8 Ν. 2819/2000) όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Τα στοιχεία των συμμετεχόντων δε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.

6.2. Η Εταιρεία διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης/σεμμετέχων στην προωθητική ενέργεια έχει τη δυνατότητα, αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του. Ο συμμετέχων στην προωθητική ενέργεια ρητώς και ανεπιφύλακτα συμφωνεί να εγγράφεται ως μόνιμο μέλος στον ιστότοπο ……www.missbloom.gr…………………….. και τους λοιπούς ιστότοπους που η Εταιρεία εκμεταλλεύεται εμπορικά, καθώς ρητώς και ανεπιφύλακτα συμφωνεί να λαμβάνει από την PANTENE ενημέρωση μέσω e-mail για τις προσφορές της, τα νέα της, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.

7. Περιορισμός ευθύνης εταιρείας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της τα διατηρούμενα αρχεία της αλλοιωθούν ή καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.

8. Δημοσιότητα όρων διαγωνισμού: Oι όροι της παρούσας προωθητικής ενέργειας θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα http://hairblog.missbloom.gr καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού.

9. Επιφύλαξη δικαιώματος τροποποίησης. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά του διαωνισμού χωρίς προειδοποίηση, κάθε δε συμμετέχων σε αυτόν δηλώνει ότι θα παρακολουθεί και θα ενημερώνεται για τυχόν τροποποιήσεις φέρων επ’ αυτού αποκλειστικά την ευθύνη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i