Η νέα συλλογή μαγιό της Yamamay για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2019

Η brand ambassador της νέας καμπάνιας της εταιρίας είναι η Georgina Rodriguez.

Yamamay Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 | Η νέα συλλογή μαγιό με την Georgina Rodriguez

Η νέα καμπάνια της Yamamay Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 έχει ως κεντρικό πρόσωπο την Georgina Rodriguez. Ας τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Yamamay Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 | Η Georgina Rodriguez στην καλοκαιρινή καμπάνια με μαγιό

Η Georgina Rodriguez, μοντέλο και σταρ του Instagram, με περίπου 10 εκατομμύρια followers, εκτός από όμορφη influencer είναι και μια αφοσιωμένη μητέρα με ισχυρή προσωπικότητα, που ενσωματώνει ιδανικά τις αξίες που τόσα χρόνια έχουμε μάθει από τη Yamamay.

Η ισχυρή αφοσίωση της εταιρείας σε κοινωνικά ζητήματα με βασικό γνώμονα τις γυναίκες ήταν ο λόγος που η Georgina αποφάσισε να συνεργαστεί με την Yamamay.

Οι εκστρατείες που διοργανώνει η Yamamay σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, καθώς και το μέλλον του πλανήτη, με εκστρατείες για την αειφορία και τη συντήρηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος #SavetheOcean, με στόχο την διασφάλιση ενός καλύτερου αύριο για τα παιδιά, ήταν δυο από τους βασικούς πυλώνες που κινητοποίησαν την Georgina Rodriguez.

Τα ενδύματα που φοράει η brand ambassador είναι άνετα και εκλεπτυσμένα και ανήκουν στις συλλογές Basic και Spring/Summer 2019, που δημιουργήθηκαν για να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση της κάθε γυναίκας και να τονίσουν τη φιγούρα της.

«Είμαι ευτυχής που συνεργάζομαι με την Yamamay. Η καμπάνια είναι τόσο εκλεπτυσμένη, γεμάτη από υπέροχα και άνετα κομμάτια! Η Yamamay διαθέτει αξίες που θεωρώ ιδιαιτέρως σημαντικές, υποστηρίζω απόλυτα τo θετικό της μήνυμα και την ισχυρή κοινωνική της δέσμευση» δήλωσε η Georgina.

Μια καμπάνια γεμάτη αυτοπεποίθηση, δροσιά και αειφορία σε περιμένει σε όλα τα καταστήματα της Yamamay!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i