Κυτταρίτιδα: Πώς να την ξεφορτωθείς (επιτέλους!)

Η λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας (τοπική λιποδυστροφία) ακούει στο όνομα Alidya.

askisi-sanida-def

Το AlidyaΤΜ είναι το πρώτο ενέσιμο Ιατροτεχνολογικό σκεύασμα ειδικά σχεδιασμένο για την θεραπεία των ατελειών του δέρματος οι οποίες δημιουργούνται από τις μεταβολές στην  στοιβάδα του λιπώδους ιστού.

Η κυτταρίτιδα ή αλλιώς με επιστημονικούς όρους η «τοπική λιποδυστροφία» θεωρείται η παθολογική κατάσταση των δερματικών και υποδόριων ιστών που χαρακτηρίζεται από κακή λειτουργία της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα την ανομοιογενή κατανομή μορίων λίπους στον συνδετικό ιστό και την κατακράτηση νερού σε αυτόν.

Η κυτταρίτιδα χτυπά τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, ανεξάρτητα από το εάν έχουν λίγα ή παραπανίσια κιλά. Σαφώς, η συσσώρευση τοπικού λίπους ευνοεί την εμφάνισή της ή επιδεινώνει την κατάστασή της.

Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται συνήθως:

  • Στους μηρούς
  • Στους γλουτούς
  • Στο στομάχι
  • Στην κοιλιά
  • Στις γάμπες
  • Στο εσωτερικό των μπράτσων

Το AlidyaΤΜ εγχέεται με την τεχνική της διαδερμικής μικροθεραπείας, με εβδομαδιαίες συνεδρίες, σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος εμφανίζεται κυτταρίτιδα. Η δράση του αποτελεί μία νέα υπόθεση για την παθογένεια της κυτταρίτιδας που σχετίζεται με την τοξικότητα του σιδήρου. Η επαναστατική σύνθεση του AlidyaΤΜ  εξουδετερώνει τη συσσώρευση τοξικών ουσιών (σιδήρου και αιμοσιδηρίνης) η οποία προκαλεί την διόγκωση των λιποκυττάρων και συνεπώς ελαχιστοποιεί το φαινόμενο της κυτταρίτιδας.

Συμπλήρωσε εδώ την online φόρμα για να διεκδικήσεις ένα ολοκληρωμένο πακέτο θεραπείας της κυτταρίτιδας και έκπτωση 40% για όλους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i