Μάθε για την κρυολιπόλυση, τη λύση για το επίμονο τοπικό πάχος!

Έχεις τοπικό πάχος που επιμένει να παραμένει στη θέση του παρά τη σωστή διατροφή και την άσκηση; Η κξρυολιπόλυση υπόσχεται να σου δώσει τη λύση και μάλιστα από την πρώτη κιόλας θεραπεία!

shutterstock_98318162

Η κρυολιπόλυση είναι μια ακίνδυνη, μη επεμβατική λιπόλυση που προκαλεί μείωση των λιποκυττάρων, βασισμένη στην ψύξη τους, με αποτέλεσμα τη καταστροφή τους. Η θεραπεία στηρίζεται στην αντίδραση του λιπώδους ιστού σε συνθήκες παρατεταμένου και ισχυρού ψύχους. Σε αντίθεση με τον περιβάλλοντα ιστό που παρουσιάζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, ο λιπώδης ιστός μειώνεται όταν εκτεθεί σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 4ο C για διάρκεια μεγαλύτερη των 30 λεπτών. Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των λιποκυττάρων παθαίνει μία μόνιμη βλάβη που τα καθιστά ανενεργά ως λιποαποθήκες. Τα κατεστραμμένα (κατεψυγμένα) αυτά λιποκύτταρα απομακρύνονται μέσα από τις φυσικές διαδικασίες αποβολής αχρήστων ουσιών που διαθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός.

Πώς γίνεται η κρυολιπόλυση;

Είναι μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στην εργασία του. Το σύστημα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια μη επεμβατική θεραπεία λιπόλυσης που συνδυάζει την βαθιά ψύξη και το κενό για την αποτελεσματική αφαίρεση του εντοπισμένου λίπους και την αύξηση του μεταβολισμού. Με δύο κεφαλές που δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την περιοχή του τοπικού πάχους πραγματοποιείται τοπική ψύξη καταστρέφοντας μόνο τα λιποκύτταρα και αφήνοντας όλους τους άλλους ιστούς ανέπαφους.

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης έχει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων (FDA ) και είναι το νέο όπλο της πλαστικής χειρουργικής κόντρα στο τοπικό πάχος. Η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται μία φορά τον μήνα, και απαιτούνται από 4 μέχρι 6 εφαρμογές, ανάλογα με τις ανάγκες της πάσχουσας περιοχής.

Ευχαριστούμε το δρα Ζήση K. Μπουκουβάλα, Πλαστικό Χειρουργό, Διευθυντή Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan», Διευθυντή της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ", Διδάκτωρα Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (www.drboukouvalas.gr)

ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i