Medical Beauty Awards 2020: Οι μεγάλοι νικητές στον τομέα της υγείας της ομορφιάς

Απονεμήθηκαν τα Medical Beauty Awards 2020, τα βραβεία που επιβραβεύουν την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και επαγγελματικούς χώρους στον τομέα της υγείας της ομορφιάς

Screenshot_1

Σε μια εντυπωσιακή από κάθε άποψη βραδιά εκπρόσωποι των εταιρειών που διακρίθηκαν στα Medical Beauty Awards 2020 παρέλαβαν τα βραβεία τους και έστειλαν το μήνυμα ότι η αγάπη για καινοτόμα - ποιοτικά προϊόντα, υπηρεσίες και επαγγελματικούς χώρους που σχετίζονται με την υγεία της ομορφιάς και της αντιγήρανσης είναι ανεξάντλητη.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 1η χρονιά από την Boussias Communications και ανέδειξαν τις εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικά σημεία, θεραπείες και προϊόντα τα οποία μπορούν να ενταχθούν μέσα στον ευρύτερο χώρο της υγείας της ομορφιάς και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά την Δερματολογία, την Πλαστική Χειρουργική, την Αποκατάσταση Μαλλιών και την Κοσμητική Οδοντιατρική.

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο House124, στο Χαλάνδρι, στελέχη εταιριών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του της υγεία της ομορφιάς, φωτογραφήθηκαν και έδωσαν το δικό τους μήνυμα ότι η εξωστρέφεια, οι καινοτόμες ιδέες καθώς και εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο, είναι τα βασικά εργαλεία που έχουν για να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που επιτάσσει η σύγχρονη εποχή αλλά και το μέλλον.

Συγχαρητήριο μήνυμα μέσα από το οποίο τόνισε την σημασία που έχουν θεσμοί σαν τα Medical Beauty Awards στον χώρο της υγείας της ομορφιάς, έστειλε ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Dr. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Πλαστικός Χειρουργός, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Συγκεκριμένα o Dr. Εξαδάκτυλος ανέφερε: «Οι θεσμοί που προάγουν την πρωτοτυπία και τη βελτίωση των υπηρεσιών σε όλους τους χώρους αλλά ειδικότερα στο χώρο της υγείας αξίζουν την προσοχή και την ενίσχυση μας. Για το λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντική η συγκεκριμένη διοργάνωση που αναδεικνύει και επιβραβεύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στο χώρο της ομορφιάς που αναμφίβολα είναι από τους σημαντικότερους επιχειρηματικά παγκοσμίως. Παρά τις δυσκολίες η ολοκλήρωση της φετινής διοργάνωσης υπήρξε ένας επιτυχής άθλος. Ευχόμαστε το 2021 η αντίστοιχη εκδήλωση με την εμπειρία της φετινής να λάμψει». 

Μεγάλοι νικητές των Grand βραβείων της φετινής διοργάνωσης ήταν η εταιρεία IQ Skin Clinics | Dr. Tzερμιάς, η οποία κέρδισε τον τίτλο «Medical Beauty Company of the Year», το πολυιατρείο Athens Beverly Hills Medical Group, το οποίο κέρδισε τον τίτλο «Medical Beauty Center of the Year», το brand Avène, το οποίο κέρδισε τον τίτλο «Medical Beauty Brand of the Year» και το brand Vagheggi  Liposinergy, το οποίο κέρδισε τον τίτλο «Medical Beauty Equipment Brand of the Year».

Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα των ΕΛΑΜΑΤ (Ελληνική Ακαδημία Μεταμόσχευσης και Αποκατάστασης Τριχωτού) και ΠΣΒΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Καλλυντικών & Αρωμάτων). Χορηγοί επικοινωνίας των Medical Beauty Awards 2020 ήταν οι PLANbe magazine, businesswoman.gr, beautyblog.gr, infowoman.gr, likewoman.gr, fashionfever.world, asist.gr και η ιατρική εκπομπή Ώρα Μεταμόρφωσης. 

Υποστηρικτής του event φωτογράφισης των Medical Beauty Awards ήταν η Allergan Aesthetics.

Medical Beauty Awards 2020: Οι μεγάλοι νικητές στον τομέα της υγείας της ομορφιάς - εικόνα 1

Γιώργος Παπαμικρούλης Sales Manager και Μαρία Νικολακοπούλου Marketing Manager, Costas Papaellinas S.A

Medical Beauty Awards 2020: Οι μεγάλοι νικητές στον τομέα της υγείας της ομορφιάς - εικόνα 2

Ντόλυ Φατσέα, MD,PhD, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος,Αντιπρόεδρος ΑΒΗ Medical Group, ECAMS Senior Faculty member

Medical Beauty Awards 2020: Οι μεγάλοι νικητές στον τομέα της υγείας της ομορφιάς - εικόνα 3

Δημήτρης Βραχνός, Medical Aesthetics Business Coach, Μαρία Κοτρώτσου Πλαστική Χειρουργός, Αθανάσιος Αθανασίου, MD, PhD, Πλαστικός Χειρουργός, Πρόεδρος ΑΒΗ Medical Group, Clinical Fellow London, UK & Beverly Hills, CA, USA, Ντόλυ Φατσέα, MD,PhD, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος,Αντιπρόεδρος ΑΒΗ Medical Group, Aρριανάς Λεωνίδας CEO, Cosmedical

Medical Beauty Awards 2020: Οι μεγάλοι νικητές στον τομέα της υγείας της ομορφιάς - εικόνα 4

Μάρκος Πέτρος Γιαλούρης Γενικός Διευθυντής Pierre Fabre Hellas, Αννα Μαρία Παπίρη Δημοσιογράφος-Συγγραφέας, Co-Founder Wellness Project, Boussias Communication

Medical Beauty Awards 2020: Οι μεγάλοι νικητές στον τομέα της υγείας της ομορφιάς - εικόνα 5

Γιάννης Μπεσσής, Country Manager, Allergan Aesthetics, Σχίζα Ρούλα Associate Business Unit Director

Medical Beauty Awards 2020: Οι μεγάλοι νικητές στον τομέα της υγείας της ομορφιάς - εικόνα 6

Χριστόφορος Τζερμιάς, Δερματολόγος Επιστημονικός Διευθυντής, IQ Skin Clinics

Medical Beauty Awards 2020: Οι μεγάλοι νικητές στον τομέα της υγείας της ομορφιάς - εικόνα 7

Έλενα Σκούρα, Διευθύνουσα Σύμβουλος, SkourasMed

Medical Beauty Awards 2020: Οι μεγάλοι νικητές στον τομέα της υγείας της ομορφιάς - εικόνα 8

Στο site www.medicalbeautyawards.gr μπορείς να δεις αναλυτικά τον πίνακα των νικητών!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i