Μια σημαντική κίνηση αγάπης από την Pink Woman

Η Intrafashion Group προχώρησε στη διάθεση καινούργιων ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που το έχουν ανάγκη

Η Pink Woman κάνει μια σημαντική κίνηση αγάπης
Η Pink Woman κάνει μια σημαντική κίνηση αγάπηςΠιστή στην πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Intrafashion Group Α.Β.Ε.Ε που εκπροσωπεί το εμπορικό σήμα Pink Woman, προχώρησε στη διάθεση καινούργιων ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που το έχουν ανάγκη. Οι συλλογές Pink Woman κάλυψαν τις ανάγκες ένδυσης των φορέων Χαμόγελο του Παιδιού, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Ι.Π.Α.Π Θεοτόκος, που με τη δράση τους στηρίζουν γυναίκες που έχουν αντιμετωπίσει δυσκολίες στη ζωή τους.

Η Pink Woman κάνει μια σημαντική κίνηση αγάπης

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Pink Woman στηρίζει τις ανάγκες ένδυσης νέων κοριτσιών και γυναικών και μέσα από αυτή την πρωτοβουλία συνδράμουμε στο σημαντικό έργο των φορέων. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με αμείωτη ένταση στην κοινωνία και κυρίως στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ανταποδίδοντας σε όλες τις γυναίκες, που το έχουν ανάγκη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια η εταιρία εισπράττει από αυτές», δήλωσε η κα Τριανταφύλλου Χαρά, Marketing Manager του brand Pink Woman.

Ένα αμιγώς γυναικείο brand που αναδεικνύει την γυναικεία προσωπικότητα μέσα από τις μοναδικές της συλλογές, και καλύπτει όλο το φάσμα των ηλικιών νεαρών γυναικών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i