Τα vegan προϊόντα περιποίησης μαλλιών που θα λατρέψεις

Η σύνθεσή των προϊόντων Nature Box αποτελείται από 100% φυσικά έλαια καρπών και φρούτων, για τα οποία χρησιμοποιήθηκε μέθοδος εξαγωγής cold-press.

asian-women-bathing-and-she-was-bathing-and-washing-hairshe-is-happy-picture-id985880238 Credit:torwai

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια διαρκώς αυξανόμενη τάση στην αγορά για προϊόντα που χαρακτηρίζονται ως «ηθικά», ή αλλιώς «φιλικά προς το περιβάλλον». Οι καταναλωτές πλέον αποζητούν προϊόντα που προάγουν την κοινωνική υπευθυνότητα και εμπιστεύονται εταιρίες με αντίστοιχο προφίλ. Για αυτούς τους καταναλωτές είναι σημαντικό τα προϊόντα να συνδυάζουν τα φυσικά συστατικά με την αποτελεσματικότητα. Δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο ποσοστό των φυσικών συστατικών που περιέχει το κάθε προϊόν και φυσικά στο εάν προέρχονται από βιώσιμες πηγές. Η πιστοποίηση από φορείς αποτελεί ένα ακόμη στοιχείο που οι καταναλωτές έχουν ψηλά στις απαιτήσεις τους.

Τα vegan προϊόντα απαντούν σε όλες αυτές τις απαιτήσεις των καταναλωτών μιας και τα συστατικά τους είναι φυσικά, προέρχονται από βιώσιμες καλλιέργειες, δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης, δεν κάνουν δοκιμές σε ζώα και ακολουθούν πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής ελαχιστοποιώντας το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Οι καταναλωτές που επιλέγουν vegan προϊόντα δεν είναι απαραίτητο να είναι vegan. Όσον αφορά στις διατροφικές τους συνήθειες, είναι οι λεγόμενοι flexitarians, και αυτό δίνει μια μεγαλύτερη δυναμική σε αυτήν την νέα κατηγορία προϊόντων. Για να μπορέσει μια μάρκα να εγκαθιδρυθεί στην αγορά των vegan προϊόντων πρέπει να πείσει για την αλήθεια των ισχυρισμών τη. Σε αυτό βοηθάει πολύ η πιστοποίηση από διεθνείς οργανισμούς και φορείς.

Η νέα μάρκα περιποίησης μαλλιών Nature Box απαντά στις ανάγκες όσων ψάχνουν το κάτι παραπάνω στα προϊόντα που χρησιμοποιούν. Η σύνθεσή τους αποτελείται από 100% φυσικά έλαια καρπών και φρούτων, για τα οποία χρησιμοποιήθηκε μέθοδος εξαγωγής cold-press (διαδικασία ψυχρής εκχύλισης). Έτσι διατηρούνται όλες οι υψηλής ποιότητας βιταμίνες και αντιοξειδωτικά τους, ενώ δεν περιέχουν σιλικόνες, τεχνητά χρωστικά και sulfates* (*αφορά στα σαμπουαν). Είναι πιστοποιημένα vegan προϊόντα από τον διεθνή οργανισμό Vegan Society και τα συστατικά τους προέρχονται από ανανεώσιμες και βιώσιμες καλλιέργειες. Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης η εταιρία συνεργάζεται με διεθνείς οργανισμούς που βοηθούν τοπικές κοινωνίες όπως η Solidaridad στην Νιγηρία (για την παραγωγή Palm Oil) και η Solvay/Technoserve στην Ινδία (για την παραγωγή καρπού Guar). Τέλος, τα μπουκάλια αποτελούνται από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Οι τέσσερεις μοναδικές σειρές προϊόντων Nature Box περιέχουν έλαια 100% Cold Pressed από Αβοκάντο, Βερίκοκο, Αμύγδαλο και Ρόδι. 14 μοναδικά προϊόντα που καλύπτουν όλες τις βασικές ανάγκες για την περιποίηση των μαλλιών τους.

Nature Box Avocado

Tα Cold Pressed έλαια Avocado προστατεύουν και προσφέρουν βαθιά αναδόμηση στα μαλλιά.Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα και κρέμα περιποίησης.

Nature Box Ρόδι

Τα Cold Pressed έλαια Ροδιού προστατεύουν το χρώμα των μαλλιών, διατηρώντας το ζωντανό για έως και 12 εβδομάδες. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και μάσκα.

Nature Box Αμύγδαλο

Τα Cold Pressed έλαια Αμυγδάλου προστατεύουν και φροντίζουν τα μαλλιά χαρίζοντάς τους ανάλαφρο όγκο και μοναδική απαλότητα. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και leave-in spray όγκου.

Nature Box Βερίκοκο

Τα Cold Pressed έλαια Βερίκοκου προστατεύουν τα μαλλιά χαρίζοντάς τους μοναδική λάμψη. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα και leave-in spray λάμψης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i