Οδηγός Ομορφιάς: Οι top θεραπείες για το σώμα των ονείρων σου

Οι δύο κορυφαίες θεραπείες για το σώμα σου.

https://www.istockphoto.com/editor/51d30cdfa462d52d8e1ad7ad8b283289#assetId=1156676927

Σε συνεργασία με τη Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. 

Η μάχη για την απόκτηση ενός καλλίγραμμου σώματος είναι πολλές φορές άνιση, καθώς όσο και αν προσπαθούμε με γυμναστική και ισορροπημένη διατροφή να το αποκτήσουμε, γενετικοί και ορμονικοί παράγοντες αλλά και το πέρασμα του χρόνου φαίνεται να στέκονται εμπόδιο και μας κρατάνε μακριά από το στόχο μας. Παρακάτω θα βρεις τις δύο κορυφαίες θεραπείες για το σώμα που ονειρεύεσαι από την ειδικό.

Πώς θα καταπολεμήσεις το τοπικό πάχος; Με τη μέθοδο Smartlipo

Με την εξελιγμένη laser λιποαναρρόφηση Smartlipo το πρόβλημα του τοπικού πάχους λύνεται άμεσα και οριστικά.

Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση με laser είναι μία μέθοδος ανώδυνη, η οποία γίνεται στο χώρο του ιατρείου με τοπική αναισθησία και δεν απαιτούνται  τομές και ράμματα, γεγονός που επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές μας και την εργασία μας. 

Ο γιατρός εισάγει την οπτική ίνα του laser κάτω από το δέρμα κατευθύνοντάς την στην προβληματική περιοχή. Αυτή η ενέργεια «λιώνει» τα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα τα τελευταία να απομακρύνονται ρευστοποιημένα από το σώμα. Η μέθοδος επιτυγχάνει και σύσφιγξη  της περιοχής καθώς ενισχύει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. 

Μόλις μια συνεδρία είναι αρκετή για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Σημαντικό πλεονέκτημα της αναίμακτης λιποαναρρόφησης με laser είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί και στις δύσκολες περιοχές όπως είναι τα μπράτσα, τα γόνατα, τις γάμπες και το διπλοσάγονο, εκτός από τις must που δεν είναι άλλες από την κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς, και τα πλαϊνά της μέσης ή τη γραμμή του σουτιέν.

Πώς θα φαίνεται νεότερο το σώμα σου; Κάνε λίφτινγκ σώματος με νήματα PDO

Το αναίμακτο λίφτινγκ σώματος με νήματα PDO αποτελεί επανάσταση στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης μηρών, της χαλάρωσης γλουτών και γονάτων, ενώ αποκαθιστά την χαλάρωση στα μπράτσα, την κοιλιά και επιτυγχάνει ανόρθωση στήθους άμεσα και ανώδυνα. 

Τα νήματα PDO, απόλυτα ασφαλή  και βιοσυμβατά, εισέρχονται υπό τοπική αναισθησία στην προβληματική περιοχή σε μορφή πλέγματος. Έτσι επέρχεται άμεσα ένα εφέ λίφτινγκ που ενισχύεται σταδιακά. Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι προσφέρει ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου, χωρίς να εφαρμόζονται τομές και ράμματα. 

Σε ποιους απευθύνεται το λίφτινγκ με νήματα; 

  • Σε όσους θέλουν να βελτιώσουν την χαλάρωση δέρματος. 
  • Σε όσους θέλουν να επιτύχουν ανόρθωση χωρίς να καταφύγουν σε πλαστική επέμβαση. Πρόκειται επομένως για μια πρωτοποριακή τεχνική που μπορεί να χαρίσει ανόρθωση των ιστών σε μία μόνο συνεδρία. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i