Οι αφέλειες πέθαναν, ζήτω οι αφέλειες: Η νέα, εύκολη τάση στα μαλλιά είναι τέλεια για το lockdown

Η καινούρια εκδοχή τους κολακεύει το πρόσωπο χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση και τακτικές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Μάκρυναν οι αφέλειες

Eίναι σχεδόν ειρωνικό το γεγονός ότι οι αφέλειες γνωρίζουν δόξες σε μια εποχή που η συστηματική συντήρησή τους αναδεικνύεται σε σχεδόν ακατόρθωτη αποστολή, καθώς το ένα lockdown διαδέχεται το άλλο και η υπηρεσία του κομμωτηρίου απλά δεν υφίσταται για μεγάλα χρονικά διαστήματα του 2020.

Ωστόσο, είναι ένα κούρεμα που ποτέ δεν πεθαίνει, απλώς προσαρμόζεται όχι μόνο στο σχήμα του κάθε προσώπου αλλά και στις συνθήκες της εποχής. Ας αποχαιρετήσουμε λοιπόν τις κλασικές αφέλειες και ας υποδεχτούμε τη νέα, εύκολη εκδοχή τους, την τάση αφέλειες-κουρτίνες, εξίσου κολακευτική, αλλά με ένα έξτρα στοιχείο je ne sais quoi, όπως θα μπορούσε να εκφραστεί η γαλλική, ελαφρώς ατημέλητη κομψότητα.

Ουσιαστικά, οι αφέλειες-κουρτίνες πλαισιώνουν το μέτωπο έτσι ώστε να μακραίνουν όμορφα, αρμονικά και να αγκαλιάζουν, τελικά, το περίγραμμα του προσώπου, μαλακώνοντας γωνίες αλλά και ρυτίδες. Ταιριάζουν μάλιστα και σε ίσια αλλά και σε ελαφρώς σπαστά μαλλιά.

Διάβασε τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i