Οι νέες θεραπείες για τέλεια επιδερμίδα!

Τα φωτοδυναμικά αυτόλογα peelings εξαφανίζουν κηλίδες και ρυτίδες και επιτυγχάνουν σύσφιγξη και αναδόμηση του δέρματος. 

lamperi-epidermida-therapeies

H καινούρια προσέγγιση στα peelings διεγείρει τους μηχανισμούς κυτταρικής ανανέωσης και τη δημιουργία νέων πρωτεϊνών. Επειδή οι μηχανισμοί αυτοί δεν πρέπει να διαταράσσονται, τα καινούρια peelings δεν εξουδετερώνονται και δεν ξεπλένονται, αλλά μένουν στο δέρμα 12-24 ώρες ώστε να έχουμε νέο δερματικό ιστό. Όταν συνδυάζονται με άλλες τεχνικές στην ίδια συνεδρία, επιτυγχάνουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Μπορούν να συνδυαστούν με M-Cure (Microneedling) -οι μικρονυγμοί, που προκαλεί το M Cure, διεγείρουν τους αυτόλογους μηχανισμούς μκυτταρικού επαναπρογραμματισμού. Επίσης, μετά την εφαρμογή των peelings συνδυάζουμε τη χρήση συγκεκριμένων προϊόντων, τα οποία ενεργοποιούν την κυτταρική επούλωση και δίνουν λάμψη στο δέρμα, με τη χρήση αντιοξειδωτικών και αυξητικών παραγόντων. Επίσης, προάγουν την ελαστικότητα, την τόνωση και την ενυδάτωση του δέρματος. Τέλος, ο συνδυασμός με τη Fotomask (LED) δρα ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς διαφοροποίησης σε επίπεδο DNA/RNA λόγω του ότι το φως στο συγκεκριμένο μήκος κύματος διεγείρει τον πυρήνα των κυττάρων.

Τα είδη των φωτοδυναμικών θεραπειών LED

Οι φωτοδυναμικές θεραπείες στηρίζονται στη χρήση των LED (Light Emitting Diode-Δίοδοι Εκπομπής Φωτός), τα οποία, σύμφωνα με μελέτες, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην ενεργοποίηση φωτοευαίσθητων ουσιών. Η LED φωτοδυναμική θεραπεία είναι μια 100% φυσική, μη επεμβατική διαδικασία, εγκεκριμένη από τον FDA, η οποία, στις κατάλληλες συχνότητες φωτός, ενεργοποιεί τους φωτουποδοχείς των κυττάρων και ενισχύει την αναγέννηση των υγιών ιστών. Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και άλλων πρωτεϊνών που λειτουργούν ως δομικά στοιχεία του δέρματος, καταπολεμά το προπιονικό βακτήριο της ακμής και μειώνει τις δυσχρωμίες και το μέλασμα.

  • Με την ακτινοβόληση κόκκινου φωτός με τη LED φωτοδυναμική θεραπεία (Fotomask) έχουμε αύξηση των κυτταρικών λειτουργιών του δέρματος, σύνθεση αυξητικών παραγόντων, αντιφλεγμονώδη δράση, επιτάχυνση της επούλωσης και αυξημένο αριθμό ινοβλαστών, πάχυνση και ανακατανομή των ινών του κολλαγόνου και αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Συστήνεται για κάθε θεραπεία αντιγήρανσης και επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης του δέρματος.

  • Με την ακτινοβόληση μπλε φωτός μειώνεται η ακμή και η φλεγμονή στο δέρμα. Η LED φωτοδυναμική θεραπεία είναι ασφαλής και αποτελεσματική για κάθε τύπο δέρματος και όλες τις ηλικίες, δεν έχει καμία γνωστή παρενέργεια ή πόνο και δεν απαιτεί φροντίδα μετά.
_DSF3982 Ευχαριστούμε τη Μαρία Δόσπρα-Τσακαλίδου, δερματολόγο- αφροδισιολόγο (www.dospradermatologos.4ty.gr).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i