«Όλες οι αλήθειες που ανακάλυψα όταν αποφάσισα να αφήσω τα μαλλιά μου να γκριζάρουν»

«Αλήθεια Νο1: Κάποια ραντεβού θα ακυρωθούν λόγω των γκρίζων μαλλιών σου»: Η μαρτυρία μιας YouTuber που έχει λευκές τρίχες από τα είκοσι χρόνια της.

γυναίκα εμμηνόπαυση μεσήλικη wundervisuals

H YouTuber πίσω από το κανάλι The Small Wardrobe έχει λευκές τρίχες από πολύ μικρή, από τα είκοσι κάτι χρόνια της, και αφού πάλεψε για χρόνια με τις βαφές, αποφάσισε πλέον να αφήσει να βγει το φυσικό χρώμα των μαλλιών της. Τις αλήθειες που ανακάλυψε μέσα από αυτή την εμπειρία τις μοιράζεται σε ένα πρόσφατο βίντεο. Η προσωπική μαρτυρία της είναι, κυρίως, μια ιστορία για τις κοινωνικές προκαταλήψεις που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα τις γυναίκες.

«Άφησα το φυσικό μου χρώμα εδώ και δυόμιση χρόνια» όπως λέει. «Έχω περάσει από τη διαδικασία της απόλυτης ντροπής του να ασπρίζουν τα μαλλιά μου στα είκοσι κάτι χρόνια μου στο να ξεριζώνω τις λευκές τρίχες και κατέληξα να τα καλύπτω εξ ολοκλήρου με βαφές, όταν πλέον στα τριάντα κάτι μου οι λευκές τρίχες είχαν γίνει πλέον υπερβολικά πολλές για να τις ξεριζώνω. Όλα αυτά ενώ έβλεπα τους όμορφους άντρες φίλους μου να γκριζάρουν και σκεφτόμουν, δείχνουν σέξι. Έχετε κοιτάξει ποτέ τις λευκές τρίχες στα μαλλιά ή στα γένια ενός άντρα και να σκεφτείτε ότι είναι μεγάλος; Ούτε εγώ. Κάποια στιγμή λοιπόν σκέφτηκα: Αν είναι σέξι σε αυτούς, γιατί να μην είναι και σε εμένα;

»Είμαι σίγουρη ότι πολλά τρολ θα σχολιάσουν το πόσο μεγάλη και μη ελκυστική φαίνομαι, αλλά η ομορφιά του να μεγαλώνεις είναι ότι συνειδητοποιείς πως ο άνθρωπος που πρέπει να ικανοποιήσεις κυρίως είναι ο εαυτός σου. Για μένα, τα άσπρα μαλλιά είναι μέρος της ιστορίας μου, της εμπειρίας μου, της γνώσης μου».

Διάβασε τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i