Πώς φεύγουν τα μαύρα στίγματα; Οι καλύτερες συμβουλές και τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα

Πες αντίο στα αντιαισθητικά μαύρα στίγματα στη μύτη!

Πώς φεύγουν τα μαύρα στίγματα; Οι καλύτερες συμβουλές και τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα

Μαύρα στίγματα: Δεν είναι σε καμία περίπτωση cute, όπως οι φακίδες, ενώ είναι σίγουρα λιγότερο αντιαισθητικά από τα σπυράκια. Κι όμως μας ενοχλούν το ίδιο, με αποτέλεσμα να αναζητούμε συνέχεια τρόπους να τα ξεφορτωθούμε. Με το να τα πιέζεις με μανία μπροστά από τον καθρέφτη, το καλύτερο που μπορείς να καταφέρεις είναι να κοκκινίσεις τη μύτη σου. Υπάρχουν όμως άλλοι πολλοί πιο πρακτικοί, ασφαλείς και αποτελεσματικοί τρόποι για να λύσεις το πρόβλημα. Είσαι έτοιμη να μάθεις πώς φεύγουν τα μαύρα στίγματα;

Τι ακριβώς είναι;

Ας αρχίσουμε από τα βασικά: Πρόκειται για ανοιχτούς φαγέσωρες που δημιουργούνται όταν το σμήγμα οξειδώνεται, δηλαδή έρχεται σε επαφή με την ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα να αποκτά αυτό το καφέ ή μαύρο χρώμα.

Εάν λες διαρκώς πως οι πόροι σου είναι «τεράστιοι» σαν άλλη Regina George λοιπόν, επειδή βλέπεις διαρκώς μαύρα σημαδάκια παντού, τότε ναι, έχεις μαύρα στίγματα!

Τι έκανες για να το αξίζεις αυτό;

Τίποτα! Το πιο πιθανό είναι να οφείλονται στα γονίδιά σου. Υπάρχει βέβαια και μια γερή πιθανότητα ο μη επαρκής καθαρισμός του προσώπου σε συνδυασμό με μια κακή διατροφή να αποτελεί την αιτία του προβλήματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i