Πώς θα αποκτήσεις τους γλουτούς που ονειρεύεσαι; Με Brazilian Butt Lift

Γνωστή και ως BBL, αυτή είναι η καινοτόμος τεχνική που μπορεί να σου προσφέρει τους γλουτούς που ονειρεύεσαι, απαλλάσσοντάς σε ταυτόχρονα από το περιττό λίπος.

Burning calories

Γνωστή και ως BBL, αυτή είναι η καινοτόμος τεχνική που μπορεί να σου προσφέρει τους γλουτούς που ονειρεύεσαι, απαλλάσσοντάς σε ταυτόχρονα από το περιττό λίπος.

Η αυξητική και ανόρθωση γλουτών, aka BBL, αποτελεί την αγαπημένη επέμβαση πλαστικής χειρουργικής των celebrities και όχι άδικα, αφού αξιοποιεί το λίπος που δεν θέλεις να έχεις και το χρησιμοποιεί ώστε να αποκτήσεις τους γλουτούς που θέλεις να έχεις. Το Brazilian Butt Lift, όπως λέει και το όνομά του, αντλεί την έμπνευση του σχεδιασμού του από τις αναλογίες των Βραζιλιάνων καλλονών, ώστε, όχι μόνο να δώσει σωστή προβολή και επιθυμητό όγκο στους γλουτούς, αλλά και να χαρίσει μία συνολικά πιο θελκτική και αρμονική σιλουέτα, που συνάδει με το ιδανικό σχήμα ανάποδου «S» μεταξύ στήθους, μέσης και γλουτών, όταν κάποιος μας κοιτά από το πλάι.

Η τεχνική

Το BBL πραγματοποιείται με τη χρήση αυτόλογου λίπους, που συλλέγεται από το σώμα μας από σημεία όπου υπάρχει σε περίσσεια, κατά προτίμηση από περιοχές πλούσιες σε βλαστοκύτταρα, όπως είναι η κοιλιά και το έσω μέρος των μηρών. Ο πλέον σύγχρονος τρόπος για τη λήψη του απαιτούμενου λίπους είναι η χρήση της καινοτόμου συσκευής Vaser. Μετά τη λήψη του, το λίπος υποβάλλεται στην κατάλληλη επεξεργασία για τον καθαρισμό του και εν συνεχεία, στον ίδιο χειρουργικό χρόνο, εισάγεται εκ νέου στην περιοχή των γλουτών. Το Vaser κάνει την όλη διαδικασία πολύ λιγότερο τραυματική, καθώς εκμεταλλεύεται τη δύναμη των υπερήχων για να επιτύχει τη ρευστοποίηση του λίπους και άρα την ευκολότερη απομάκρυνση του από το σώμα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως ο τρόπος που θα εισαχθεί το λίπος στο γλουτό παίζει τεράστιο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα αλλά και στη διάρκειά του στο χρόνο, γι’ αυτό και η εν λόγω επέμβαση απαιτεί αρκετή εξειδίκευση από πλευράς χειρουργού. Η διαφορά μετά το χειρουργείο είναι άμεσα ορατή, αλλά πρέπει να ξέρουμε πως ένα μέρος του λίπους θα απορροφηθεί από τον οργανισμό μέσα στο πρώτο μετεγχειρητικό διάστημα, ενώ το υπόλοιπο θα παραμείνει για πάντα. Η τεχνική αυτή δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε εξαιρετικά αδύνατες γυναίκες για ευνόητους λόγους.

Χρήση Αυτόλογου Λίπους

Είναι γεγονός πως όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια η πλαστική χειρουργική προτιμά σε πολλές περιπτώσεις να χρησιμοποιεί αυτόλογα υλικά, δηλαδή υλικά που προέρχονται από το σώμα μας, αντί για ετερόλογα υλικά, όπως είναι επί παραδείγματι τα εμφυτεύματα ή τα fillers. Αυτό συμβαίνει διότι το αυτόλογο λίπος είναι εξαιρετικά ασφαλές, καθώς είναι απολύτως συμβατό με τον οργανισμό μας και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα απόρριψής του από το σώμα μας. Φυσικά, είναι ευκόλως εννοούμενο, πως η χρήση λίπους δεν μπορεί να επιτύχει την τεράστια αλλαγή σε μέγεθος που μπορούν να προσφέρουν τα εμφυτεύματα, όμως αυτό είναι καλό, διότι έτσι αποφεύγονται οι ακρότητες και επιτυγχάνεται ένα πιο φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε το Χρήστο Κ. Μεγαπάνο MD, Πλαστικό Χειρουργό (www.drmegapanos.gr)

www.regen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i