Πώς θα εξαφανίσεις το τοπικό πάχος; Η μη επεμβατική γλυπτική σώματος δίνει λύση!

Ξέχνα για πάντα το τοπικό πάχος με την αναίμακτη, μη επεμβατική τεχνική που συνδυάζει τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τέλεια σιλουέτα. 

topiko-paxos-default

Η απόλυτη εξατομικευμένη αντιμετώπιση του ανεπιθύμητου τοπικού λίπους συνδυάζει την πλέον προηγμένη τεχνολογία Coolshaping™ κρυολιπόλυση με την πλέον ασφαλή και πιστοποιημένη ενζυμική λιπόλυση. Η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι γλουτοί και το εσωτερικό των μηρών με αντιαισθητικές συσσωρεύσεις λίπους αποτελούν ιδανικά σημεία εφαρμογής. Σε πρόσφατη μελέτη, που ανακοινώθηκε από την Αmerican Society for Aesthetic Plastic Surgery, αναφέρεται ότι με το σωστό σχεδιασμό θεραπειών και την ορθή εφαρμογή των κύκλων τα αποτελέσματά της είναι συγκρίσιμα με αυτά της επεμβατικής λιποαναρρόφησης.

Τι είναι;

Πρόκειται για πρωτοποριακή τεχνολογία, αναίμακτη, κατά την οποία τα λιποκύτταρα που βρίσκονται στον υποδόριο ιστό, συσσωρευμένα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, ψύχονται επιλεκτικά και καταστρέφονται. Αρχικά επιλέγονται οι περιοχές του σώματος όπου εντοπίζονται οι αντιαισθητικές συγκεντρώσεις λίπους. Τα σημεία αυτά εγκλωβίζονται μέσα στον κώδωνα του συστήματος, ώστε να δεχτούν την απόλυτα στοχευμένη δράση. Η παράλληλη στοχευμένη δράση. Η παράλληλη εφαρμογή αρνητικής πίεσης σταθεροποιεί την ψύξη των λιποκυττάρων, ενώ τα κύτταρα του δέρματος παραμένουν ανέπαφα. Αυτό οφείλεται στο ότι τα λιποκύτταρα έχουν διαφορετική ευαισθησία στις χαμηλές θερμοκρασίες. Η επιλεκτική, ελεγχόμενη ψύξη του λιπώδους ιστού οδηγεί σε συρρίκνωση και αποσύνθεση των κυττάρων του και απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό με τη φυσιολογική διαδικασία του μεταβολισμού.

Τα αποτελέσματα

Κατά την έναρξη της θεραπείας μπορεί να σημειωθεί μια μικρή ενόχληση, η οποία στη συνέχεια υποχωρεί και είναι περισσότερο χαρακτηριστική η αίσθηση της χαλάρωσης. Η διάρκειά της για κάθε κύκλο είναι 45 λεπτά, ενώ μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλα σημεία του σώματος. Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή μετά από περίπου 6 εβδομάδες, ενώ οι επαναλήψεις των θεραπειών μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα. Η τελειοποίηση και το φινίρισμα της λιπόλυσης γίνεται ακολουθώντας μικροδιηθήσεις με ένα σύνθετο διάλυμα που περιέχει μόρια με λιποδιαλυτική δράση. Χρησιμοποιώντας την ενδολιπική, η έγχυση γίνεται με ομοιόμορφο και στοχευμένο τρόπο. Σταδιακά επιτυγχάνεται λύση της κυτταρικής μεμβράνης και ελάττωση των λιπωδών αποθεμάτων. Η δράση της ενδολιπικής έγχυσης είναι εξαιρετική ακόμα και στις περιπτώσεις όπου παρατηρούνται ανομοιομορφίες στο ανάγλυφο του σώματος μετά από μια χειρουργική λιποαναρρόφηση, αλλά και σε πολύ στοχευμένες περιοχές, όπως το διπλοσάγονο.

venetia-bl

Ευχαριστούμε τη Βενετία Μπλιάμπτη, δερματολόγο-αφροδισιολόγο με εξειδίκευση στην αισθητική δερματολογία και ιδιαίτερα στη laser θεραπευτική (www.bliamptivenetia.gr).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i