Στηρίζουμε την ομορφιά της ψυχής! (υπάρχει κάτι καλύτερο;)

H Garnier είναι επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας.

woman-straight-hair

Η Garnier αναδεικνύει την φυσική ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας. Ως μία μάρκα που βασίζεται σε ενεργά φυσικά συστατικά, συμβάλει στην αληθινή, αυθεντική, ελκυστική ομορφιά που ενώνει τους ανθρώπους και τους ωθεί να αγαπήσουν αυτό που πραγματικά είναι. Εκπέμπει την εσωτερική δύναμη του καθενός από μας, την όρεξη για τη ζωή, την ενέργεια, την δράση, την αισιοδοξία, πιστεύοντας στην δύναμη της φύσης.

Μία δύναμη, που την ξεπερνά μόνο η δύναμη της ψυχής. Με γνώμονα αυτή τη δύναμη και με πίστη στον άνθρωπο και τις δυνατότητες του, η Garnier επιλέγει φέτος να στηρίξει τον πολύ σημαντικό θεσμό των Ελλήνων αθλητών Παραολυμπιακών Αγώνων. Ο θεσμός των Παραολυμπιακών συμβολίζει την δύναμη της ψυχής και πως ξεπερνώντας τον εαυτό μας μπορούμε να επιτύχουμε τα φαινομενικά ακατόρθωτα.

Η Garnier με υπερηφάνεια στηρίζει την ομορφιά της ψυχής ως επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας ενισχύοντας χρηματικά την προετοιμασία και την συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2016 στο Ρίο, προάγοντας παράλληλα την αξία του Αγωνίζεσθαι.

#garniergr #mazipiodynata

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i