Στον όμιλο Αττικών Εκδόσεων και την Alpha Editions το περιοδικό Elle και το Elle.gr

Καινούριο κεφάλαιο για το ελληνικό Elle που επιστρέφει σε περίπτερα με το τεύχος Νοεμβρίου αλλά και στο διαδίκτυο!

Untitled-collage-1-21

Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων και η Alpha Editions με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν ότι ανέλαβαν τα δικαιώματα της Ελληνικής έκδοσης του Elle από τον Όμιλο Lagardere Active.

O Francois Coruzzi, CEO των διεθνών εκδόσεων του Elle της Lagardère Active και CEO της Lagardère Global Advertising, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία με τον Όμιλο Αττικών Εκδόσεων και την Alpha Editions: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες της Πήγασος για τη συνεισφορά τους στο Elle τις τελευταίες δεκαετίες και περιμένουμε με χαρά το καινούριο κεφάλαιο του ελληνικού Elle με τον Όμιλο Αττικών Εκδόσεων και την Alpha Editions. Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων και η Αlpha Editions έχουν να επιδείξουν όχι μόνο μία μακρά επιτυχημένη πορεία στην έκδοση περιοδικών σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, αλλά και έντονο δυναμισμό στην επέκταση τίτλων πέρα από τα όρια του τύπου. Πιστεύουμε ότι είναι οι ιδανικοί συνεργάτες για την εδραίωση και την ανάπτυξη του Elle στην ελληνική αγορά". 

To Elle, ένα από τα πρώτα γυναικεία περιοδικά στη χώρα μας με παρουσία τα τελευταία 29 χρόνια, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τίτλους στον κόσμο με ιδιαίτερη απήχηση στους χώρους της μόδας και της ομορφιάς. Με ηγετική θέση στην κυκλοφορία και την αναγνωσιμότητα, στα πιο δυναμικά γυναικεία κοινά, το Elle επαναλανσάρεται προκειμένου να καταστεί και πάλι κυρίαρχο στην αγορά.

Το Elle ξανά στα περίπτερα με το τεύχος Νοεμβρίου, και το Elle.gr κάθε μέρα, κάθε ώρα, στο κινητό και στο tablet όλων των Ελληνίδων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i