Σύσφιξη δέρματος και βελτίωση των ρυτίδων με τη νέα «ελάχιστα επεμβατική πλαστική χειρουργική»

Στην κατηγορία αυτή υπάρχουν θεραπείες για το σώμα και το πρόσωπο, που δίνουν τη δυνατότητα στους ασθενείς να αποκτήσουν το πιο όμορφο αποτέλεσμα χωρίς χειρουργικές ουλές και χωρίς μεγάλους χρόνους αποθεραπείας.

beautiful-face-of-young-woman-with-perfect-skin-picture-id1047702674

Στην εποχή μας οι απαιτήσεις για ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα με ολοένα και λιγότερο επεμβατικές μεθόδους φέρνουν στο προσκήνιο ένα νέο κομμάτι της πλαστικής χειρουργικής, που ονομάζεται «ελάχιστα επεμβατική πλαστική χειρουργική».

Στην κατηγορία αυτή υπάρχουν θεραπείες για το σώμα και το πρόσωπο, που δίνουν τη δυνατότητα στους ασθενείς να αποκτήσουν το πιο όμορφο αποτέλεσμα χωρίς χειρουργικές ουλές και χωρίς μεγάλους χρόνους αποθεραπείας. Η ανόρθωση, βελτίωση του σχήματος και τόνωση της κοιλιάς, του λαιμού, του προσώπου, των βραχιόνων, των μηρών, των μαστών και των γονάτων μπορούν πλέον να γίνουν μέσα από μικροσκοπικές τομές.

Στην ελάχιστα επεμβατική πλαστική χειρουργική χρησιμοποιείται και η τεχνολογία των κλασματικών υπερήχων ρυθμιζόμενου βάθους (Morpheus8).

Τι είναι το MORPHEUS 8

Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική fractional τεχνολογία για σύσφιξη του δέρματος και remodeling του επιφανειακού λιπώδους (SARDS) που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα.

Είναι μια μη χειρουργική θεραπεία κατά την οποία με τη βοήθεια μικρών βελονὠν που εισέρχονται σε συγκεκριμένο βάθος διοχετεύεται θερμότητα και προάγεται η παραγωγή κολλαγόνου. Με αυτόν τον τρόπο προκαλείται σύσφιγξη του δέρματος, βελτίωση των ρυτίδων και αν είναι επιθυμητό μείωση του λίπους.

Η θερμότητα παράγεται με τη βοήθεια κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων (fractionated RF) είναι ομοιόμορφη και ελεγχόμενη και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος χωρίς κίνδυνο για πανάδες και υπερμελαγχρώσεις ( PIH post inJammatory pigmentation) που είναι πιο συχνές με τη χρήση άλλων μεθόδων.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Το Morpheus 8 μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο και το σώμα. Οι πιο κοινές περιοχές είναι:

  • το κατώτερο πρόσωπο
  • ο λαιμός,
  • τα μπράτσα,
  • η έσω επιφάνεια των μηρών
  • η κοιλιά
  • η περιοχή πάνω από τα γόνατα
αλλά μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια οπουδήποτε υπάρχει ένδειξη.

Μάθε περισσότερα στο drdrakotos.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i