Τα 7 απόλυτα beauty hacks για όσες είναι μανούλες!

Δεν είναι πολύ εύκολα;

Τα 7 απόλυτα beauty hacks για όσες είναι μανούλες!

Είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι, είτε δουλεύουν είτε όχι. Πρέπει να είναι πάντα ετοιμοπόλεμες, ψύχραιμες, γλυκιές και όμορφες, να έχουν τελειώσει τις δουλειές του σπιτιού, να έχουν διαβάσει/παίξει/κοιμήσει τα παιδιά και παράλληλα να φέρνουν εις πέρας τα συζυγικά τους καθήκοντα.

Κανείς δεν είπε ότι στο πλευρό μιας δυναμικής γυναίκας δεν υπάρχει ένας ιδιαίτερα βοηθητικός και πάντα συμπονετικός σύζυγος. Όμως αυτό το θέμα δεν είναι ψυχολογίας είναι ομορφιάς και με βάση τα παραπάνω, που λίγο έως πολύ αποτελούν την ρουτίνα μίας σύγχρονης μαμάς, ορίστε τα πιο εύστοχα μα και έξυπνα beauty hacks που μπορεί να ακολουθήσει κάθε γυναίκα προκειμένου να γίνει η ζωή της – πολύ-  πιο εύκολη.

#1

Πριν από όλα! Το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει είναι να συνειδητοποιήσει κάθε γυναίκα ότι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχει λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Είναι τέλειο να μοιράζεσαι στιγμές με την οικογένειά σου αλλά ακόμα πιο τέλειο είναι αν μέσα στην ημέρα υπάρχει έστω μία ώρα χαλάρωσης και ηρεμίας. Ουτοπικό; Τίποτε δεν είναι ανέφικτο και δεν πρέπει να γκρινιάζεις συνέχεια γι’αυτό.

Αφού μπήκες στο mood, να σου πούμε ότι τίποτε από όλα τα παρακάτω hacks δεν θα απαιτήσει από εσένα περισσότερο χρόνο από όσο μπορείς να διαθέσεις γι’ αυτό ακόμα και αν θεωρείς ότι το #1 δεν γίνεται, συνέχισε να διαβάζεις για να σου αλλάξουμε γνώμη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i