Τι να βάλεις στο νεσεσέρ της πασχαλινής σου απόδρασης!

Για να γλιτώσεις χώρο και περιττό βάρος!

Τι να βάλεις στο νεσεσέρ της πασχαλινής σου απόδρασης!

Πόσες φορές σου έχει τύχει να καλύπτεις το μεγαλύτερο μέρος της βαλίτσας σου με νεσεσέρ γεμάτα από τα καλλυντικά σου; Επίσης, πόσα καλλυντικά πιστεύεις ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέσα σε 3 ημέρες;

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να είναι «ετοιμοπόλεμες» και πάντα εξοπλισμένες, τότε να πω για αρχή ότι σε νιώθω, αλλά ως συνήγορος του διαβόλου, θα παραδεχτώ εν συνεχεία, ότι ποτέ δεν έχει υπάρξει φορά που χρησιμοποίησα όλα μα όλα όσα προϊόντα είχα πάρει μαζί μου.

Πώς, λοιπόν, θα γλιτώσεις χρόνο και κουβάλημα παίρνοντας πραγματικά μόνο τα απαραίτητα; Τι καλλυντικά να πάρεις λοιπόν στις διακοπές:

1. Κάνε διαχωρισμό

Ανοίγεις το συρτάρι σου και έρχεσαι αντιμέτωπη με μια πολύ σοβαρή απόφαση: τι να πάρω μαζί μου; Για να μην αδικήσεις κανένα αγαπημένο σου προϊόν κάνε πρώτα έναν διαχωρισμό που θα φανεί πολύ χρήσιμος. Χώρισε, λοιπόν, τα καλλυντικά σου σε 3 κατηγορίες: αυτά που χρησιμοποιείς καθημερινά, αυτά που χρησιμοποιείς συχνά και αυτά που χρησιμοποιείς σπάνια. Όπως αντιλαμβάνεσαι, η πρώτη κατηγορία έχει πάντα προτεραιότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i