Το 5ο workshop της διοργανώνει η Cosmetic Derma Medicine

Με θέμα «Εφαρμογές σύγχρονων τεχνολογιών laser στην αισθητική δερματολογία».

CDM-5th-CDM-Workshop-Laser-Treatments

H Cosmetic Derma Medicine, η πρότυπη Κλινική Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής του μεγαλύτερου Ιατρικού Ομίλου στην Ελλάδα CDM Medical Group, σε συνεργασία με την Candela Medical, διεθνούς φήμης εταιρία μηχανημάτων και συστημάτων ιατρικής αισθητικής, και την Innova Medical αποκλειστικό αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα, διοργανώνει το 5ο Workshop, με θέμα:

Εφαρμογές σύγχρονων τεχνολογιών laser στην αισθητική δερματολογία

Το Workshop απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους Ιατρούς, τόσο σε έμπειρους Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς, όσο και σε νεότερους συναδέλφους, που ενδιαφέρονται για τις νέες τεχνικές στον τομέα των τεχνολογιών Laser που αφορούν τις εφαρμογές Laser Αποτρίχωσης, Αγγειακών Βλαβών προσώπου και κάτω άκρων, Ονυχομυκητιάσεις και Αφαίρεσης Tattoo - Αντιμετώπισης Μελαγχρωματικών Βλαβών.

Το 5ο workshop της διοργανώνει η Cosmetic Derma Medicine - εικόνα 1

Σκοπός του εκπαιδευτικού αυτού σεμιναρίου είναι η ιατρική εκπαίδευση των συμμετεχόντων και για το λόγο αυτό κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι ο διεθνώς αναγνωρισμένος Δερματολόγος & Δερματοχειρουργός Dr. Firas, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην Κλινική & Αισθητική Δερματολογία από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας και κορυφαίος Ομιλητής με περισσότερες από 200 ομιλίες διεθνώς στο ενεργητικό του. Το θεωρητικό μέρος θα ολοκληρωθεί με τη συμβολή της Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα, Επιστημονικής Διευθύντριας της Cosmetic Derma Medicine και της Δρ. Κωνσταντίνας Μάμαλη, Αναπληρώτριας Επιστημονικής Διευθύντριας της Cosmetic Derma Medicine και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πρακτική εφαρμογή σε πραγματικά περιστατικά με τα μηχανήματα τελευταίας γενιάς της εταιρίας Candela Medical, GentleLASE PRO, GentleYAG και PicoWAY Laser.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i