Τρέξιμο μέσα στην πόλη; Βρήκαμε τo αθλητικό παπούτσι που γεμίζει με αέρα για να εφαρμόζει στο πόδι σου!

Η Reebok φέρνει την επανάσταση παρουσιάζοντας ένα φανταστικό running παπούτσι, το ZPump Fusion, που προσαρμόζεται μοναδικά σε κάθε πόδι για τους δρομείς που επιλέγουν να τρέξουν μέσα στην πόλη.

reebok pump

Προς τους απανταχού λάτρεις του «Urban» τρεξίματος (και της άσκησης γενικότερα), αυτό είναι το παπούτσι που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να ταιριάζει στο δικό σου πόδι και στις δικές σου ανάγκες. Σε μία προσπάθεια αναζήτησης του ιδανικού παπουτσιού για τρέξιμο που θα βελτιστοποιήσει την απόδοση μας και θα ταιριάζει μοναδικά στο πόδι μας, ανακαλύψαμε το νέο παπούτσι Zpump Fusion, της Reebok.

Καταργώντας την άκαμπτη, εργαστιακή φόρμα, ο Paul Litchfield, εφευρέτης της τεχνολογίας Pump και Head of Advanced Concepts – Reebok, δημιούργησε το Zpump Fusion το οποίο όταν δεν είναι γεμάτο αέρα δεν έχει κάποια δεδομένη φόρμα ποδιού, αλλά αντίθετα παίρνει το μοναδικό σχήμα του ποδιού κάθε δρομέα που το φορά. Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα παπούτσι που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για εσένα, καλύπτοντας ιδανικά τις ανάγκες σου ως αθλήτρια.

ZPump(2)

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά running παπούτσια, που κατασκευάζονται από 40 διαφορετικά κομμάτια, το ZPump Fusion αποτελείται από 3 τμήματα, με αποτέλεσμα το παπούτσι να έχει ελαστική φόρμα η οποία δεν περιορίζει την κίνηση του ποδιού. Τα 3 αυτά τμήματα του ZPump Fusion συνεργάζονται για τέλεια εφαρμογή και έλεγχο.

1. Τεχνολογία Pump – Το επαναστατικό καλούπι που γεμίζει με αέρα είναι ελαφρύ και όταν «φουσκώσει» αλλάζει σχήμα ανάλογα με τις καμπύλες του ποδιού, με αποτέλεσμα η φόρμα να προσαρμόζεται και να σταθεροποιείται πάνω στο πόδι. Έτσι εξασφαλίζονται ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

2. Fusion Sleeve – Σαν ελαστικό γάντι, το Fusion Sleeve μπορεί να επιμηκύνεται προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ ταυτόχρονα συγκρατεί μαζί όλα τα τμήματα του ZPump Fusion. Ελαφρύ και χωρίς ραφές, το Fusion Sleeve διοχετεύει την τεχνολογία The Pump στο πόδι κάθε δρομέα παρέχοντας έτσι καλύτερο έλεγχο και άνεση κατά το τρέξιμο.

3. Εξωτερική σόλα ZRATED – Σε running παπούτσια που προορίζονται για τρέξιμο έντονου ρυθμού, είναι σημαντικό η εξωτερική σόλα να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές ταχύτητες που σημειώνονται και αυτό εξασφαλίζεται εδώ με την εξωτερική σόλα ZRATED. Εμπνευσμένη από τα υψηλής απόδοσης ελαστικά ZRATED, οι ακμές και τα αυλάκια που διαθέτει η σόλα αυτή, προσφέρουν καλύτερο κράτημα και έλεγχο ώστε οι δρομείς να μπορούν να σταματούν, να ξεκινούν και να στρίβουν σε μια στιγμή.

ZPump(3)

Με ένα πάτημα του The Pump, αέρας διαχέεται μέσω ειδικής βαλβίδας σε όλο το καλούπι ώστε αυτό να «φουσκώσει» και να αγκαλιάσει το πέλμα στο πάνω μέρος και γύρω από τη φτέρνα με τρόπο που είναι μοναδικός για κάθε πόδι. Για να απελευθερωθεί ο αέρας, μπορείς να πιέσεις την ειδική βαλβίδα απελευθέρωσης. Μάλλον, η αναζήτηση για το ιδανικό παπούτσι  για τρέξιμο μέσα στην πόλη σταματά εδώ! Μόλις το βρήκαμε.

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερα στο reebok-zpump-fusion.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i