Πώς θα χαρίσεις σύσφιξη στο δέρμα χωρίς επέμβαση!

Ανακάλυψε την ομορφιά που κρύβεται πίσω από το παράθυρο των υπερήχων και απόκτησε νεανικό πρόσωπο χωρίς καμία χειρουργική επέμβαση. Τι μας εξηγεί η δερματολόγος;


Η μοναδική μη χειρουργική μέθοδος, εγκεκριμένη το 2009 από το FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) για ορατό lifting προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ ονομάζεται Ultherapy. Με την πάροδο της ηλικίας η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται σταδιακά, ενώ σε μεγαλύτερες ηλικίες ο οργανισμός δε συνθέτει πια νέο κολλαγόνο. Το δέρμα μας γερνά, χάνει τη σφριγηλότητά του και γίνεται χαλαρό.


Όλες οι προσπάθειες για βελτίωση του χαλαρού δέρματος στοχεύουν στη βελτίωση και αναδιάταξη του ήδη υπάρχοντος κολλαγόνου. Είναι γνωστό, επίσης, πως δομικά μόρια κολλαγόνου υπάρχουν σε όλους τους ιστούς του προσώπου. Όσο πιο βαθιά καταφέρουμε να φτάσουμε σε αυτά τα μόρια τόσο πιο ισχυρή σύσφιγξη θα επιτύχουμε.


Τι είναι το Ultherapy;


Η τεχνολογική ανάπτυξη στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας είναι ραγδαία. Έτσι, οι εντοπισμένοι υπέρηχοι έχουν δυνατότητα προσέγγισης και ενεργοποίησης του κολλαγόνου που βρίσκεται σε βάθος ακόμη και 4,5 χιλιοστών από την επιδερμίδα, δηλαδή στο επίπεδο δράσης ενός κλασικού χειρουργικού lifting. Με την τεχνολογία Deep see της συσκευής του Ultherapy ο γιατρός μπορεί να βλέπει με ακρίβεια όλες τις στιβάδες του δέρματος, τα αγγεία και τα νεύρα, κάτι το οποίο το καθιστά απόλυτα ασφαλές, γιατί έτσι δεν τραυματίζονται οι υπερκείμενοι ιστοί καθώς και η επιδερμίδα. Το Ultherapy αποτελεί την πιο σύγχρονη μη επεμβατική συσκευή που υπάρχει παγκοσμίως για τη σύσφιγξη την οποία επιτυγχάνει με:

1) μία μόνο θεραπεία,

2) εστιασμένη διείσδυση της ενέργειας των υπερήχων,

3) χωρίς χρόνο αποθεραπείας (χωρίς ερεθισμό).


Πού εφαρμόζεται


Για την ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, των ματιών, του λαιμού, του ντεκολτέ, των χεριών, της κοιλιάς, nτων γλουτών και του γόνατος.


Πότε θα δεις αποτελέσματα;


Αμέσως μετά τη συνεδρία τα αποτελέσματα είναι εμφανή περίπου στο 20%, αλλά βελτιώνονται διαρκώς στους επόμενους 2 με 3 μήνες. Η ανόρθωση και σύσφιγξη του δέρματος ολοκληρώνεται σταδιακά από μέσα προς τα έξω στους 6 μήνες, γεγονός που δικαιολογεί και τη φυσικότητα του αποτελέσματος. Το κόστος της θεραπείας ξεκινά από 800 ευρώ.


Πώς θα χαρίσεις σύσφιξη στο δέρμα χωρίς επέμβαση! - εικόνα 1

Ευχαριστούμε τη Σεμίνα Παπανικολάου, Δερματολόγο με Εξειδίκευση στην Αισθητική και Επεμβατική Δερματολογία (derma@seminapapanikolaou.gr).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i