Πέφτουν οι βλεφαρίδες μου, τι να κάνω;

Μάθε πως μπορείς να τις διατηρείς πάντα όμορφες και περιποιημένες με απλές, καθημερινές κινήσεις.

green-eye-looking-up-picture-id623094000 Credit:stock_colors

Πολύ συχνά ακούω παράπονα από γυναίκες που βλέπουν τις βλεφαρίδες τους να εξασθενούν μέρα με τη μέρα, ν' αδυνατίζουν και να πέφτουν εντελώς. Σε περιπτώσεις που φαίνεται πως χάνουμε ένα σημαντικό μέρος των βλεφαρίδων μας φταίει κυρίως η σκληρή μεταχείριση που ασκούμε στην περιοχή των ματιών προσπαθώντας να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ, καθώς επίσης και οι σκληρές αδιάβροχες μάσκαρα.

Πέφτουν οι βλεφαρίδες μου, τι να κάνω; Ακολούθησε τις συμβουλές της beauty guru:

  • Αφαίρεσε πολύ προσεκτικά το μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιώντας, ειδικά ελαιώδη ντεμακιγιάζ ματιών που βοηθούν τη μάσκαρα να αφαιρείται πιο εύκολα χωρίς να ταλαιπωρούνται οι βλεφαρίδες.
  • Νότισε ένα βαμβάκι το προϊόν ντεμακιγιάζ και πέρασέ το απαλά στα βλέφαρα, με φορά προς τα κάτω και έπειτα προς τα πάνω για να αφαιρέσεις καλά το μακιγιάζ και από τις δύο πλευρές των βλεφαρίδων. Επανάλαβε αλλάζοντας το βαμβάκι μέχρι να αφαιρέσεις κάθε ίχνος.
  • Μην τρίβεις ποτέ τις βλεφαρίδες σου.
  • Αν χρησιμοποιείς το ειδικό ψαλίδι για να γυρίζεις τις βλεφαρίδες σου πρόσεξε να είναι πάντα καινούριο και καθαρό. Επίσης μην το χρησιμοποιείς ποτέ φορώντας ήδη μάσκαρα, αλλά πιάνοντας το πρώτα στις ρίζες μετά τη μέση και τέλος τις άκρες των βλεφαρίδων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i