Αυτές είναι οι καλύτερες θεραπείες ομορφιάς για να βρεις τη χαμένη λάμψη σου!

Αν αναρωτιέσαι σε πόσες μέρες μπορείς να γίνεις και πάλι νέα η απάντηση είναι απλή: Μπορείς να ξαναγίνεις νέα μόλις το επιθυμήσεις!

lasermed2

Η αισθητική ιατρική εξελίσσεται συνεχώς προσφέροντας δεκάδες μη επεμβατικές επιλογές στον τομέα της ομορφιάς.

Το πρότυπο κέντρο Lasermed All σου προσφέρει θεραπείες που γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, προσαρμοσμένες στην απαιτητική καθημερινότητά σου, χωρίς ερεθισμούς, με άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Γνώρισε τις μονοπολικές ραδιοσυχνότητες, την καλύτερη και πιο σύγχρονη μέθοδο για σύσφιξη και ανόρθωση χαρακτηριστικών. Μόνες τους σου δίνουν μια πιο νεανική και σμιλεμένη όψη στο πρόσωπο, ενώ αν συνδυαστούν με άλλες θεραπείες, όπως το liquid face lift, μεγιστοποιούν και εξασφαλίζουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Το liquid face lift είναι ένας συνδυασμός ενέσιμων εφαρμογών, (Botox, Dysport, Υαλουρονικό οξύ και ενέσιμο Lipolift) με σκοπό την εξάλειψη ρυτίδων, τη διόρθωση μικροατελειών και την απόλυτη αρμονία στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Η αισθητική ιατρική τελευταία έχει καταφέρει να ενεργήσει στον «καθρέφτη» των ματιών, τα βλέφαρα, όσον αφορά στη σύσφιξη, την εξάλειψη ρυτίδων, την αντιμετώπιση κατακρατήσεων (σακούλες) και μαύρων κύκλων, με εξειδικευμένες μεσοθεραπείες βλεφάρων αλλά και το μεγάλο της «όπλο», το Plasma Microlift Technique, το οποίο αναίμακτα αγγίζει τα επίπεδα μιας καλής βλεφαροπλαστικής.

img_4994-copy-1

Σημαντικός παράγοντας για όλες τις θεραπείες είναι η ενυδάτωση, που επιτυγχάνεται με την ενέσιμη μεσοθεραπεία, η οποία εναλλακτικά μπορεί να εφαρμοστεί και με τη χρήση μίας νέας και πρωτοποριακής μεθόδου, του Fractional Microneedling, για να μας χαρίσει πρόσθετα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αν αναρωτιέσαι σε πόσες μέρες μπορείς να γίνεις και πάλι νέα η απάντηση είναι απλή: Μπορείς να ξαναγίνεις νέα μόλις το επιθυμήσεις!

Στο Lasermed All κορυφαίοι στον τομέα τους ιατροί είναι έτοιμοι να συζητήσουν μαζί σου και να σου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ενώ οι εξειδικευμένοι συνεργάτες σε συνδυασμό με την τελευταία γενιά μηχανημάτων, σου εγγυώνται ταχύτερα και ασφαλέστερα αποτελέσματα.

*Όλες οι θεραπείες είναι προσιτές οικονομικά και τα αποτέλεσματά τους διαρκούν χρόνια.

Λυκείου 15 & Ρηγίλλης, Αθήνα. Τηλ.: 210 7239171

www.facebook.com/Lasermed-All και

lasermedall.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i