Salomon WMN: Παρουσιάζει το φιλμ "Her Way", τη μοναδική ιστορία τριών ξεχωριστών γυναικών

Που αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη δική τους πορεία, μακριά από στερεότυπα και προκαταλήψεις.

​Her way

Το αγαπημένο brand Salomon WMN παρουσιάζει το φιλμ "Her Way", τη μοναδική ιστορία τριών γυναικών που αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη δική τους πορεία, μακριά από στερεότυπα και προκαταλήψεις. Την ίδια στιγμή ενισχύει και άλλες γυναίκες που έχουν διαλέξει το δικό τους, μοναδικό δρόμο με έναν μεγάλο digital διαγωνισμό στο Instagram!

Το νέο σύντομο φιλμ "Her Way" της Salomon έχει σκοπό να αναδείξει διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι γυναίκες μπορούμε να εξελιχθούμε και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα, αν αποφασίσουμε να αγνοήσουμε τα στερεότυπα.

her way

Η ταινία, που δημιουργήθηκε από την εταιρεία παραγωγής Fell + Co, αφηγείται τις ιστορίες τριών γυναικών, οι οποίες διάλεξαν να χαράξουν τη δική τους μοναδική πορεία ζωής — μίας μητέρας σε μονογονεϊκή οικογένεια, μέλους του πρώτου, αμιγώς γυναικείου, πυροσβεστικού σώματος στη Νότια Αφρική, μίας Κινέζας μηχανικού δομικών έργων και αθλήτριας ορεινού τρεξίματος στη Νέα Ζηλανδία και μίας μαίας και μητέρας τεσσάρων παιδιών που έχει πάθος με τα Εθνικά Πάρκα της Αμερικής.
 

Η 10λεπτη ταινία, που έχει κάνει ήδη το ηλεκτρονικό ντεμπούτο, ήταν κυρίως γυναικεία υπόθεση, αφού στην παραγωγή της συνέβαλαν εννέα γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της Clare Vandeleur που συνέθεσε το πρωτότυπο μουσικό θέμα "Her Way" με στίχους και φωνητικά της Danielle Bakkes. Το μουσικό θέμα  κυκλοφορήσει στο Spotify, στη σελίδα του συγκροτήματος της Bakkes, "The Great Yawn".


Η καμπάνια "Her Way" συμπίπτει με το λανσάρισμα της συλλογής παπουτσιών, ρούχων και γιλέκων για τρέξιμο και outdoor δραστηριότητες της Salomon για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2021, η οποία περιλαμβάνει πολλά σχέδια εξειδικευμένα για γυναίκες.

Mocha

Επιπλέον, το αγαπημένο outdoor brand τρέχει μέχρι τις 17 Μαΐου ένα μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram, για να δώσει δώρο σακίδια της Salomon σε γυναίκες που αποτελούν αντίστοιχη πηγή έμπνευσης. Για την ανάδειξή τους, η Salomon ζητά από τους followers της (γυναίκες ή άνδρες) να προτείνουν μια γυναίκα στη ζωή τους που να τους εμπνέει και να εξηγήσουν τους λόγους. 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "HER WAY"

Για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό "Her Way" στο Instagram, δημοσιεύστε το πορτρέτο μιας γυναίκας που σας έχει εμπνεύσει. Μπορεί να είναι η μητέρα, η αδελφή, η θεία, η ξαδέλφη, η συνάδελφος ή η καλύτερη φίλη σας. Στη δημοσίευσή σας στο Instagram, εξηγήστε γιατί σας εμπνέει αυτή η γυναίκα και κάντε tag την ίδια και τη Salomon (@Salomon). Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή της, χρησιμοποιήστε τα tag #SalomonWMN και #HerWay. Εάν το post σας επιλεγεί μεταξύ των 10 καλύτερων, η γυναίκα που προτείνατε θα λάβει δώρο ένα σακίδιο της Salomon.   

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i