Πώς να φτιάξω τη διάθεσή μου; 8 τρόποι που θα σε βοηθήσουν τις δύσκολες μέρες

Είναι καιρός να δεις τα πράγματα αλλιώς

Πώς να φτιάξω τη διάθεσή μου; 8 τρόποι που θα σε βοηθήσουν τις δύσκολες μέρες

Όλες περνάμε από εκείνες τις ημέρες που η κούραση, η κακή διάθεση και η απαισιοδοξία κυριαρχούν και μετατρέπουν τον άνετο καναπέ μας στο μόνο καταφύγιο που θα βρούμε ασφάλεια και θα μας δεχτεί έτσι όπως είμαστε. Αγαπάμε το δράμα και αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να βουλιάξει στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και καταστροφολογίας που συνθέτει ο νους μας έτσι ώστε η επανάκαμψη και η “εύρεση του εαυτού” μας να μοιάζει ολοένα και πιο δύσκολη και μακρινή.

Η “ελεύθερη πτώση”  φαντάζει με μία εύκολη και ανώδυνη επιλογή που όμως απέχει πολύ από την επιλογή που τόσο χρειάζεσαι. Την επόμενη φορά που η μελαγχολία και η απαισιοδοξία θα χτυπήσει τη πόρτα, προσπάθησε να δοκιμάσεις αυτές τις 8 συμβουλές που θα σε αναγεννήσουν και θα σε βοηθήσουν να μπεις ξανά στο παιχνίδι!

Πώς να φτιάξω τη διάθεσή μου; 8 τρόποι που θα σε βοηθήσουν τις δύσκολες μέρες:

1. Δραστηριοποιήσου

Κάνε μία δραστηριότητα που περιλαμβάνει κίνηση όπως το ποδήλατο ή τα roller skates μαζί με τη κολλητή σου και δεν θα καταλάβεις πότε έσκασες δειλά το πρώτο χαμόγελο και πως καταλήξατε να είστε σπίτι να τρώτε παγωτό και να βλέπετε γελώντας Girls.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i