Πώς να ζήσεις τη ζωή σου με πλήρη άνθιση: Σου δίνουμε μερικές ιδέες για να κάνεις την αρχή

Ζω τη ζωή μου σε πλήρη άνθιση σημαίνει ότι πορεύομαι με ελπίδα, σκοπό, φαντασία και όραμα, με έναν τρόπο που τιμά τη φύση, το πνεύμα αλλά και τους γύρω μου.

Πώς να ζήσεις τη ζωή σου με πλήρη άνθιση | Σου δίνουμε μερικές ιδέες για να κάνεις την αρχή

Ζω τη ζωή μου σε πλήρη άνθιση σημαίνει ότι πορεύομαι με ελπίδα, σκοπό, φαντασία και όραμα, με έναν τρόπο που τιμά τη φύση, το πνεύμα αλλά και τους γύρω μου. Στο βιβλίο της, Living Life in Full Bloom, η Elizabeth Murray ενθαρρύνει τον καθένα από εμάς να εξερευνήσει τέσσερα χαρακτηριστικά προσωπικοτήτων (Κηπουρός, Καλλιτέχνης, Εραστής, Άνθρωπος του πνεύματος) ή τα μονοπάτια που δημιουργούν ένα πλαίσιο για την πρακτική της γνώσης και της συναίσθησης, την απελευθέρωση του δυναμικού και την αναζωογόνηση των κοινοτήτων. 

Πώς να ζήσεις τη ζωή σου με πλήρη άνθιση; Σου δίνουμε μερικές ιδέες για να κάνεις την αρχή: 

Δώσε έμφαση στην αναπνοή

Η αναπνοή ως τεχνική χαλάρωσης είναι μια αρχαία πρακτική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή να αυξήσει τη ζωτικότητα και την ευτυχία. Η συγγραφέας προτείνει να βγεις στον κήπο, σε ένα πάρκο ή στην άγρια φύση, να καθίσεις στο έδαφος ή ακουμπισμένη σε ένα δέντρο με γυμνά πόδια και να αρχίσεις να αναπνέεις βαθιά. Καθώς αναπνέεις, σκέψου ότι μοιράζεσαι τον ίδιο αέρα με τον καιρό: Τη ζέστη, το δροσερό αεράκι και τον ήλιο. Ποιες μυρωδιές έρχονται; Μπορείς να νιώσεις την εποχή; Επίτρεψε στον εαυτό σου να χαλαρώσει και να συνδεθεί με τη φύση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i