Πώς θα μάθεις σε 2 μέρες κάτι που χρειάζεται 6 μήνες

Ο τρόπος για να κάνεις παπάδες και ο ρόλος της ασάφειας.

Πώς θα μάθεις σε 2 μέρες κάτι που χρειάζεται 6 μήνες

Μια νέα έρευνα διαπίστωσε πως ένα από τα σημαντικότερα κίνητρα για να πετύχεις τους στόχους σου είναι να υπάρχει η απαραίτητη σαφήνεια σε αυτούς. Αν δεν είναι σαφές αυτό που θέλεις να πετύχεις είναι αρκετά δύσκολο να βρεις το απαραίτητο κίνητρο και να κάνεις όλα εκείνα τα σημαντικά βήματα προς την επιτυχία, με ένα από τα σπουδαιότερα εξ αυτών να είναι η γνώση.

Αυτός είναι και ένας από τους βασικότερους λόγους που φαινομενικά εύκολες δουλειές και projects παίρνουν περισσότερο χρόνο από αυτόν που χρειάζεται για να πραγματοποιηθούν. Υπάρχει δηλαδή μια έλλειψη σαφήνειας σε αυτά, γι αυτό και δεν τα προχωράς. Δυστυχώς, η απουσία σαφήνειας ωθεί πολλούς ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα όνειρά τους. Γι αυτό και ακολουθούν μικρότερους στόχους που είναι περισσότερο εμφανείς.

Όταν προσπαθείς να φτάσεις σε κάτι μεγάλο, μπορείς εύκολα να απαντήσεις στο «γιατί» αλλά δύσκολα στο «πώς». Και η πορεία προς αυτό δεν είναι κάτι που εύκολα μπορείς να ξεχωρίσεις. Δεν έχεις ιδέα πώς θα πραγματοποιήσεις αυτό που θέλεις. Σύμφωνα με μερικούς μελετητές, ο φόβος για το άγνωστο είναι το θεμέλιο για όλους τους άλλους φόβους. Και προκειμένου να αποφύγουν κάποιους βασικούς τους φόβους, πολλοί σταματούν να ακολουθούν το δρόμο προς την επίτευξη των στόχων τους.

Διάβασε περισσότερα στο gr.askmen.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i