Πρόσφερε στο κοινωνικό σύνολο απλά με την χρήση του κινητού σου!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να κατεβάσεις ένα app στο κινητό σου.

πόνος στον αυχένα κινητό m-imagephotography

Θέλεις να προσφέρεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά δεν το αντέχει το πορτοφόλι σου; Τώρα μπορείς χάρη στην εταιρία αναψυκτικών και χυμών Λουξ, η οποία δημιούργησε μία Εφαρμογή που προσφέρει 1€ για κάθε Download στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ενώ παράλληλα αναδεικνύει το ποιοτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Η πρώτη αυτή Δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα της Λουξ ονομάζεται Loux Plai-Plai και επιλέγει ποιοτικό και επικαιροποιημένο περιεχόμενο από το διαδίκτυο με στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να αξιοποιήσουν εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Μέσα από πλούσια θεματολογία, οι χρήστες κάθε ηλικίας έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν, να διασκεδάσουν και να εκπαιδευτούν μόνο από έγκυρες και επιλεγμένες πηγές. 

Οι 4 κατηγορίες της εφαρμογής:

Ενημέρωση, Ψυχαγωγία, Εκπαίδευση, Ενδυνάμωση 

Οι βασικοί άξονες της εφαρμογής (App) Loux Plai-Plai είναι η έγκυρη ενημέρωση, οι προτάσεις για ποιοτική ψυχαγωγία, οι παραπομπές σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλά και οι προτάσεις για ενδυνάμωση του σώματος και του πνεύματος.  Ενδεικτικά μπορείς να βρεις δωρεάν online θεατρικές παραστάσεις, ιδέες για ενδυνάμωση του σώματος, περιήγηση σε εικονικά μουσεία, ασκήσεις και παιχνίδια για πνευματική ενδυνάμωση. Επίσης περιλαμβάνει εξαιρετικό περιεχόμενο και για τη φροντίδα των ηλικιωμένων και των παιδιών. Επιπρόσθετα με ένα “tap” στην οθόνη μπορεί κανείς παράλληλα να ακούει μουσική από διαδικτυακά ραδιόφωνα με ελληνικά και ξένα αγαπημένα τραγούδια.

Εσύ επιμορφώνεσαι η Λουξ προσφέρει

Μέσω της Δωρεάν εφαρμογής Loux plai-plai  η Λουξ κάνει ένα ακόμα βήμα και προσφέρει για εσένα που θα αποφασίσεις να την κατεβάσεις στο κινητό σου 1€ ενισχύοντας στην πράξη το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Εσύ απλά κατέβασε το Αpp εδώ και η Λουξ θα προσφέρει για εσένα. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i