Πώς να εκπαιδεύσεις το μυαλό σου για να γίνεις πιο αστεία

Η επιστήμη έκανε για ακόμη μία φορά το θαύμα της και κατέληξε σε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με το τι κάνει κάποια αστεία.

asteia

Νέα επιστημονική μελέτη ανακάλυψε τι κάνεις λάθος όταν ανοίγεις το στόμα σου για να κάνεις τους γύρω σου να γελάσουν, αλλά τελικά καταλήγεις αντιμέτωπος με απορρημένα βλέμματα.

Σε περίπτωση που θαυμάζεις και ζηλεύεις, ταυτόχρονα τον κολλητό σου που με το που ανοίξει το στόμα του κάνει τους πάντες γύρω του να λύνονται από τα γέλια, την ώρα που εσύ τους διώχνεις μακριά όποτε το έχεις επιχειρήσεις, τότε αυτό εδώ το άρθρο είναι αφιερωμένο σε σένα.

Η επιστήμη έκανε για ακόμη μία φορά το θαύμα της και κατέληξε σε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με το τι κάνει κάποιον αστείο, ώστε να σε βοηθήσει να αναδείξεις την πιο αστεία πλευρά του χαρακτήρα σου.

Ερευνητές του πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια, σε μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο, ζήτησαν από επαγγελματίες κωμικούς, ερασιτέχνες του είδους και κανονικούς ανθρώπους να γράψουν αστείες, αλλά και βαρετές, συνηθισμένες λεζάντες για σκίτσα του New Yorker, ενώ ήταν συνδεδεμένοι σε ένα μηχάνημα μαγνητικού τομογράφου (fMRI).

Διάβασε πως θα γίνεις πιο αστεία στο AskMen

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i