Σε ποιο ζώδιο έχεις τον πλανήτη Ποσειδώνα και πώς σε επηρεάζει

Είναι ο πλανήτης της τέχνης, της φαντασίας και της ευαισθησίας. Πώς σε επηρεάζει;

european-pretty-young-hipster-woman-in-trendy-sunglasses-in-a-vintage-picture-id1144531923

Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, μπες εδώ να βρεις πού έχεις τον Ποσειδώνα σου.

Συνδέεται με την τέχνη, την ψυχανάλυση, το υποσυνείδητο αλλά και τους φόβους, την ψευδαίσθηση, την αυτοκαταστροφή. Θεωρείται υπεύθυνος για τη συναισθηματική συγκρότηση του ατόμου. Φιλτράρει τις εμπειρίες που αποκτάμε και που αποσκοπούν στη δημιουργία μιας εσωτερικής πραγματικότητας. Η δομή και η σύνθεση αυτής είναι ξεχωριστή για τον καθένα από μας και μέρος αυτής είναι οι φιλοδοξίες μας, τα όνειρα και οι προτιμήσεις μας. Είναι ο πλανήτης της λύτρωσης και των ιδανικών.

Επαγγέλματα που κυριαρχεί είναι του γιατρού, του καλλιτέχνη, του κοινωνικού λειτουργού, του χορευτή. Στο σώμα μας επιδρά στο νωτιαίο μυελό, στην σπονδυλική στήλη, στα άκρα των ποδιών, τον εγκέφαλο, το νευρικό σύστημα. Αρρώστιες που του αποδίδονται είναι η αναιμία, η τύφλωση, αφροδίσια νοσήματα, παράλυση, σκωληκοειδίτιδα, όπως και η χρήση ναρκωτικών.

Επηρεάζει την κυκλοφορία φαρμάκων, τα ναρκωτικά, την πολιτική, τα μυστήρια, ψυχικές ενέργειες, τη ναυτιλία. Σχετίζεται με νοσοκομεία, φυλακές, αναμορφωτήρια, τρομοκρατία, χρεωκοπία, κινηματογράφο, τέχνη, εγκληματικές ενέργειες. Είναι σε κυριαρχία στους Ιχθύς, σε έξαρση στο Λέοντα, σε αδυναμία στην Παρθένο, σε πτώση στον Υδροχόο.

Η διέλευσή του από κάθε ζώδιο διαρκεί περίπου 14 χρόνια και έτσι μπορούμε να πούμε ότι επηρεάζει τον ψυχισμό και την ιδεολογία μιας ολόκληρης γενιάς.

Σε ποιο ζώδιο έχεις τον Ποσειδώνα;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i