8 σημάδια ότι βγαίνεις με έναν κοινωνιοπαθή

Aυτά που δεν πρέπει να συνεχίσεις να αγνοείς.

ζευγάρι iStock

Mόλις γνώρισες έναν καταπληκτικό άντρα, τόσο καταπληκτικό που θα μπορούσε να είναι μετενσάρκωση του Mr.Darcy από το Υπερηφάνεια και Προκατάληψη της Τζέιν Ώστεν. Αν ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου είναι απλά τέλειος και ιδανικός από τις πρώτες κι όλας μέρες της σχέσης σας, τόσο που φτάνεις στο σημείο να σκέφτεσαι πως "είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός", τότε κατά πάσα πιθανότητα κάτι δεν πάει και τόσο καλά με την προσωπικότητα του.

Η κοινωνιοπάθεια είναι μία ψυχική πάθηση εξίσου σοβαρή με την διπολική διαταραχή και μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα στη ζωή και την καθημερινότητα σου, ειδικά αν δεν συνειδηποιήσεις εγκαίρως πως ο σύντροφος σου πάσχει από αυτή.

Μήπως λοιπόν σε τριβελίζει ένα ακαθόριστα συναίσθημα ότι κάτι πάει πολύ - πάρα πολύ - στραβά με το ταίρι σου; Αν ναι, τσέκαρε τα παρακάτω απλά χαρακτηριστικά των κοινωνιοπαθών ανθρώπων και σκέψου καλύτερα αν θέλεις να εμαφανιστείς στο επόμενο ραντεβού.

1. Πέφτουν με τα μούτρα στη σχέση σας. 

Μήπως ο σύντροφος σου είπε ότι σε αγαπάει στα πρώτα δύο ραντεβού; Πριν βιαστείς να πεις πως αυτό είναι ό,τι πιο ρομαντικό έχει συμβεί στη ζωή σου ξανασκέψου το. Πόσες φορές στη ζωή σου έχεις αισθανθεί αγάπη για κάποιον που μόλις γνώρισες; Μήπως η δήλωση αυτή φανερώνει κάτι πιο προβληματικά από αγνά, τρυφερά συναισθήματα;

2. Δεν μπορείς να τους κρατήσεις μούτρα για πολύ.

Οι κοινωνιοπαθείς είναι τα πιο χειριστικά όντα που θα συναντήσεις εκεί έξω. Ξέρουν πως να χειριστούν το μυαλό και την καρδιά σου κι εσύ - όσο σοβαρό είναι αυτό που έκαναν - δεν μπορείς να μείνεις θυμωμένη μαζί τους για πολύ.

3. Είναι πάρα πολύ καλοί στο κρεβάτι. 

Ναι, είναι κι αυτό ένα επιπλέον σημάδι. Με κάποιον τρόπο οι κοινωνιοπαθείς δεν είναι μόνο καλοί στα λόγια αλλά και στο σώμα και κατ'επέκταση στο σεξ.

Δες τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i