Tinder: Αυτή ήταν η μεγαλύτερη τάση στο dating το 2022

Οι χρήστες του δημοφιλούς dating app προτιμούν την άνεση της μέσης ζώνης ανάμεσα στη σχέση και το σκέτο σεξ.

tinder iStock

Οι χρήστες του Tinder για το 2022, σύμφωνα με την ετήσια επισκόπηση που εκδίδει κάθε χρόνο το δημοφιλές dating app, την Year in Swipe, δεν θέλουν να είναι ούτε μόνοι τους αλλά ούτε και σε σχέση. Προτιμούν να βρίσκονται στον ενδιάμεσο χώρο μιας situationship και, σίγουρα, δεν βγαίνουν για ραντεβού σε μπαρ ή ρεστοράν.

Αύξηση κατά 49% στις situationships

"Εκατομμύρια νέοι ενήλικοι, που ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού κατά τη διάρκεια των lockdowns, απέδειξαν ότι ήταν έτοιμοι να κοινωνικοποιηθούν και στην πραγματική ζωή μέσα στο 2022. Μάλιστα, κόντρα στο τι έκαναν οι προηγούμενες γενιές, βγήκαν ραντεβού με τους δικούς τους όρους, χωρίς να παίζουν παιχνιδάκια", όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας στην οποία ανήκει το Tinder.

Το πλέον ενδιαφέρον συμπέρασμα της επισκόπησης είναι η παντοκρατορία των situationships, οι οποίες περιγράφονται ως κάτι παραπάνω από ένα "ψωνιστήρι" και κάτι αρκετά μακριά από μια παραδοσιακή σχέση, που όμως είναι σαφώς ορισμένο. Ο λόγος που ξεχωρίζει η συγκεκριμένη τάση είναι ότι σημειώθηκε αύξηση κατά 49% στη χρήση της λέξης "situationship" στα bios των χρηστών του Tinder.

Δες περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i