4 μύθοι για τα ραντεβού όπως τα αποκάλυψε ένας άντρας

Η εποχή και οι γυναίκες έχουν αλλάξει, γι'αυτό και οι άντρες πρέπει να αναθεωρήσουν.

dating_beqe

Όσο καλά κι αν πάει το πρώτο ραντεβού πάντα θα συνοδεύεται από το άγχος της επόμενης μέρας. Από τα «αν», τα «μήπως» και όλες τις αμφιβολίες που μας κατατρέχουν για το αν παίξαμε τον ρόλο μας σωστά και για το πώς πρέπει να κινηθούμε στη συνέχεια.

Ειδικά σε ό,τι αφορά στην επόμενη κίνηση, η κοινή αντίληψη είναι ότι πρέπει να υπάρχει ένα διάστημα αναμονής. Αυτό είναι μύθος, όμως. Και δεν είναι ο μόνος διαδεδομένος μύθος που πρέπει ν' αφήσεις πίσω σου. Στις μέρες μας, τα πάντα κινούνται με μεγάλες ταχύτητες. Το ίδιο ισχύει και για τα ραντεβού και για τις σχέσεις αυτές καθαυτές. Έχει έρθει η στιγμή να κάνεις το προσωπικό σου update και να αναθεωρήσεις κάποια από τα πράγματα που ήξερες για τις γυναίκες και τον τρόπο που λειτουργούν.

Μύθος 1: Πρέπει να περιμένεις πριν στείλεις μήνυμα μετά το πρώτο ραντεβού

Ένας άγραφος νόμος που για ανεξήγητους λόγους έγινε κανόνας. Οι περισσότεροι άντρες έχουν την εντύπωση πως ίσως χαρακτηριστούν «ανυπόμονοι» και «πρήχτες» από τις γυναίκες που μόλις βγήκαν ραντεβού, αν σπεύσουν να επικοινωνήσουν μαζί τους. Αυτό, όμως, που ξεχνούν, είναι ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών εκεί έξω, που εισπράττει την έλλειψη επικοινωνίας ως έλλειψη ενδιαφέροντος. Ένα μήνυμα που - για παράδειγμα - αναφέρει «πέρασα πολύ ωραία απόψε» δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να παρεξηγηθεί. Ίσα - ίσα, θα εκτιμηθεί ως δείγμα ευγένειας.

Γενικά, καμία δήλωση που εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινής λογικής και των καλών τρόπων δεν είναι παρεξηγήσιμη. Αν, λοιπόν, νιώθεις την ανάγκη να της στείλεις κάτι, κάν' το, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Το να περιμένεις τρεις και τέσσερις μέρες δεν πρόκειται να σου δώσει πόντους. Ίσα - ίσα, θα δώσει σε εκείνη το χρόνο να σε ξεχάσει.

Μύθος 2: Πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω

Σίγουρα υπάρχει. Όπως υπήρχε και πριν βγεις ραντεβού με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Με αυτή τη λογική όμως, δεν θα πρέπει να κάνεις τίποτα και με καμία, επειδή πάντα θα υπάρχει κάποια άλλη που θα υπερτερεί της δικής σου υποψήφιας. Αυτό που κατ' αρχάς πρέπει να σκεφτείς είναι αν θέλεις δίπλα σου μια σύντροφο ή μια γυναίκα - τρόπαιο. Μπορεί η δεύτερη να σου φαίνεται κάτι σαν καταξίωση, αλλά η πρώτη θα σου προσφέρει πολλά περισσότερα. Με πρώτο και καλύτερο την προσωπική σου ωριμότητα.

Είναι βέβαιο ότι θέλεις κοντά σου την πιο όμορφη και έξυπνη γυναίκα που υπήρξε ποτέ, αλλά η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι η εξής: αν την έβρισκες, θα μπορούσες να την πείσεις να περάσει την υπόλοιπη ζωή της μαζί σου; Πρέπει να ξέρεις που βαδίζεις, να καταλαβαίνεις ποιες γυναίκες είναι για τα κυβικά σου, να αναγνωρίζεις ποιες είναι διατεθειμένες να επενδύσουν σε σένα και στη σχέση σας και δεν θα το βάλουν στα πόδια με την πρώτη δυσκολία. Όσο πετυχημένο και αν είναι ένα ραντεβού, μην κάνεις το λάθος να μην σκέφτεσαι το «μετά» και να μένεις στη στιγμή.

Κι άλλοι μύθοι για τα ραντεβού στη συνέχεια του άρθρου, εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i