7 σημάδια ότι θα σε χωρίσει

Spoiler: Το πιο σημαντικό είναι ότι θα κάνεις κλικ σε αυτό το άρθρο

7 σημάδια ότι θα σε χωρίσει

Παρ’όλο που δεν υπάρχει ένας απόλυτα σίγουρος τρόπος να καταλάβεις αν ο σύντροφος σου πρόκειται να σε χωρίσει (με εξαίρεση το να τον ρωτήσεις ευθέως), υπάρχουν κάποια σημάδια που μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν κάτι δεν πάει καλά.

Τα παρακάτω σημάδια μπορεί να κρύβουν βέβαια κάτι διαφορετικό από το σενάριο του χωρισμού, όπως αλλαγές στη ζωή, προσωπική εξέλιξη, στρες και κακή ψυχολογική κατάσταση, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις αποτελούν σημαντικές ενδείξεις πως το τέλος της σχέσης σας είναι πιο κοντά απ’ότι περίμενες.

Σε αποφεύγει

Πρόκειται για ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι πρέπει να γίνει μια σοβαρή, σημαντική και καθόλου ευχάριστη συζήτηση. Μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να τον απασχολεί κάτι προσωπικό ή επαγγελματικό, αλλά αν παρατηρείς μια μεγάλη αλλαγή συμπεριφοράς απέναντι σου, κάτι δεν πάει καλά τόσο για εκείνον όσο και για τη σχέση σας.

Συμπεριφέρεται πολύ πιο τρυφερά απ’ότι συνήθως

Κι όμως, οι τύψεις μπορούν να τον κάνουν υπερβολικά τρυφερό, ευγενικό, ρομαντικό σε σημείο μάλιστα που μπορεί να φαίνεται ψεύτικο και προσποιητό.

Συμπεριφέρεται διαφορετικά, γενικότερα 

Μπορεί να μη σου λέει πια γλυκόλογα όσο συνήθιζε μέχρι τώρα ή να ζητάει να περάσει περισσότερο χρόνο μόνος του απ΄ότι συνήθως. Όποια κι αν είναι η αλλαγή που έχει συμβεί, κάτι είναι διαφορετικό, το οποίο είτε σημαίνει ότι περνάει μια δύσκολη ψυχολογικά περίοδο είτε ότι κάτι μέσα του έχει αλλάξει σε ό,τι αφορά εσάς και θέλει να χωρίσετε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i