Οι πιο συχνές φαντασιώσεις και τι σημαίνουν

Δες ποια είναι η ερμηνεία των πιο συχνών ερωτικών φαντασιώσεων.

Passionate couple holding hands having sex on bed, close up Credit:fizkes

Ερωτικές φαντασιώσεις: Όλοι έχουμε ακόμα κι αν δε θέλουμε να το παραδεχτούμε, αλλά ξέρεις τι σημαίνουν; Διάβασε παρακάτω την ερμηνεία των πέντε πιο δημοφιλών φαντασιώσεων.

1. Σεξ με άλλον άνδρα (διάσημο)

Δε σημαίνει ότι δεν είσαι ικανοποιημένη με την πραγματική σεξουαλική ζωή σου, απλώς σε εξιτάρουν οι καινούργιες εμπειρίες – και φυσικά, οι υπέροχοι stars.

2. Τρίο

Εάν φαντάζεσαι τον εαυτό σου με δύο άνδρες, θέλεις να σε λατρεύουν και να σε προσκυνούν – ακόμη και να τσακώνονται για χάρη σου. Εάν σκέφτεσαι το σύντροφό σου, εσένα και μία άλλη γυναίκα μαζί δείχνει ότι βρίσκεις σέξι την ιδέα ότι και άλλες γυναίκες θεωρούν ελκυστικό το σύντροφό σου.

Διάβασε επίσης: 6 ιστορίες σεξ για να ξεπεράσεις τα όριά σου

3. Domination

Αυτή η φαντασίωση σου επιτρέπει να κάνεις πράγματα στο σεξ που θεωρούνται ταμπού, χωρίς να νιώθεις ενοχές. Ε'αν βλέπεις τον εαυτό σου στη θέση του υποτακτικού, αυτό δείχνει την επιθυμία σου να χάσεις τελείως τον έλεγχο – η απελευθέρωση από κάθε ευθύνη είναι διεγερτική!

4. Σεξ με γυναίκα

Όχι, δε σημαίνει απαραίτητα ότι αμφισβητείς τη σεξουαλικότητά σου. Δείχνει ότι εκτιμάς τη σεξουαλικότητα της γυναικείας μορφής (είμαστε, άλλωστε, το ωραίο φύλο) και ότι έχεις ανοιχτό μυαλό απέναντι στην απόλαυση.

5. Σεξ με το σύντροφό σου

Κι όμως, είναι η πιο συνηθισμένη φαντασίωση των γυναικών. Είναι συνήθως πιο συναρπαστική από τη συνηθισμένη επαφή σας, π.χ. το σεξ που κάνατε στο μήνα του μέλιτος. Και σημαίνει πολύ απλά ότι το σεξ με το σύντροφό σου σε διεγείρει. Τι καλύτερο από αυτό;

Διάβασε επίσης: 56 συμβουλές για να ανανεώσετε το σεξ που κάνετε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i