Μάθε να διαβάζεις τη γλώσσα του σώματος! Δες τις κινήσεις του προσεκτικά και αποκωδικοποίησέ τες εδώ

Η γλώσσα του σώματος τα αποκαλύπτει όλα! Δώσε βάση στα σημάδια που σου στέλνει το σώμα και οι κινήσεις του και μάθε να τα αποκωδικοποιείς.

Θέλεις να ξέρεις εάν ο σύντροφός σου λέει ψέματα, έχει αμφιβολίες για τη σχέση σας ή κρύβει κάτι πολύ σημαντικό; Μην περιμένεις να σου μιλήσει. Μάθε να διαβάζεις τη γλώσσα του σώματος, που είναι η πιο σίγουρη... πηγή!

Ποια σημάδια στη γλώσσα του σώματος σου λένε ότι...

...Λέει ψέματα: Ξύνει συνεχώς τη μύτη του ή τα αφτιά του. Όταν ένας άντρας φοβάται μην ανακαλύψουν κάποιο ψέμα του, οι καρδιακοί του παλμοί επιταχύνονται και το αίμα μεταφέρεται στη μύτη, στα αφτιά και το μέτωπο, προκαλώντας του φαγούρα.

Tι να κάνεις: Πάρε χαμογελαστή και φιλική έκφραση και θέσε τις ερωτήσεις σου με τέτοιον τρόπο, ώστε να δείχνεις περίεργη και όχι επικριτική.

...Πληγώθηκε ο εγωισμός του: Κρατά με το ένα χέρι τον καρπό του. Μοιάζει σαν να διορθώνει το ρολόι του στον καρπό, αλλά στέλνει σήμα ότι αισθάνεται ανασφάλεια. Μοιάζει σαν να προστατεύει τον εαυτό του, καθώς τα χέρια του είναι τοποθετημένα σαν ασπίδα μπροστά από το σώμα του.

Τι να κάνεις: Δώσ' του λίγο χρόνο, έτσι ώστε να μείνει μόνος του, να σκεφτεί το θέμα και να ξαναπάρει τον έλεγχο.

...Έχει αμφιβολίες για τη σχέση σας: Κρατάει πάντα κάτι στα χέρια του, έτσι ώστε να είναι απασχολημένα και να μη σε αγγίζει, αποφεύγοντας τις τρυφερές κινήσεις. Οι άνδρες συνήθως κρατούν απόσταση μέχρι να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Τι να κάνεις: Πες του ευθέως πως διαισθάνεσαι ότι δεν σου λέει κάτι και τόνισέ του ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα.

...Θέλει να σου εξομολογηθεί κάτι κακό: Δαγκώνει τα χείλη του. Όταν οι άνδρες θέλουν να βγάλουν κάτι από μέσα τους, πιέζουν τα χείλη τους, σαν να μην έχουν αποφασίσει αν τελικά θα ανοίξουν το στόμα τους για να ξεστομίσουν τα κακά νέα.

Τι να κάνεις: Μείνε ψύχραιμη και χαλάρωσέ τον λέγοντάς του ότι φαίνεται αναστατωμένος, σαν να θέλει να σου πει κάτι. Ό,τι κι αν είναι αυτό, προσπάθησε να κρατήσεις ουδέτερη την έκφραση του προσώπου σου όσο μιλάει, έτσι ώστε να μη σου πει τη μισή αλήθεια φοβούμενος την αντίδρασή σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i