Πώς ξέρεις αν μία γυναίκα θα γίνει καλή μητέρα;

Δώσε προσοχή μελλοντικέ πατέρα και εντόπισε τα σημάδια που μαρτυρούν πως η σύντροφος σου μπορεί να γίνει η ιδανική μητέρα των παιδιών σου.

kali-mitera

Σίγουρα δεν αρέσει στους άντρες να μιλούν για τη σχέση τους σε συνάρτηση με το μέλλον, αλλά αν κάποιος βρίσκεται σε μία σχέση για αρκετό καιρό, μπορούμε να φανταστούμε πως έχει αναρωτηθεί τι πρόκειται να συμβεί έπειτα.

Ποια είναι τα σημάδια που υπονοούν πως μία γυναίκα ενδιαφέρεται για μία μελλοντική οικογένεια; Αδιαφορεί για το μητρικό ένστικτο ή δηλώνει ενθουσιασμένη για κάθε τι που ενέχει η έννοια «μητέρα»; Aν είσαι άντρας και ενδιαφέρεσαι να κάνεις παιδιά με τη γυναίκα που αγαπάς αλλά δεν είσαι σίγουρος αν πρέπει να κουβεντιάσεις κάτι, λάβε υπόψιν σου τα παρακάτω σημάδια που φανερώνουν αν η γυναίκα που έχεις δίπλα σου θα γίνει μία καλή μητέρα στο μέλλον.

1. Δείχνει ενδιαφέρον για τα παιδιά;

Tυπικά, οι γυναίκες που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα παιδιά που δεν είναι δικά τους, τείνουν να γίνονται διασκεδαστικές μητέρες και να το απολαμβάνουν.

2. Τα παιδιά σχετίζονται μαζί της;

Η σύντροφος σου μπορεί να αποθαρρύνεται από το να γίνει μητέρα αν βλέπει πως όσα παιδιά φίλων και γνωστών πλησιάζει την αντιπαθούν και την αποφεύγουν. Αυτό υποδεικνύει πως αν αποκτήσει παιδιά στο μέλλον, ο δεσμός τους πιθανόν να μην είναι τόσο ισχυρός.

kali-mitera-

3. Είναι υπομονετική και συμπονετική με τα παιδιά στη ζωή της;

Δυστυχώς αν μία γυναίκα ενδιαφέρεται απλώς για τα παιδιά, χωρίς ωστόσο να δείχνει υπομονή και ωριμότητα, δεν είναι αρκετό. Γιατί, φαντάσου τι θα συμβεί όταν θα είναι κουρασμένη και θα έχει να διαχειριστεί το 2χρονο μωρό της που θα κλαίει ασταμάτητα...

4. Έχετε την ίδια ιδέα όσον αφορά την οικογένεια;

Αν η φιλοσοφία σας διαφέρει λίγο δεν υπάρχει πρόβλημα. Αντίθετα, αν εκείνη πιστεύει πως το παιδί πρέπει να τιμωρείται σκληρά για να μαθαίνει ενώ εσύ διαφωνείς, τότε είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν σοβαρά προβλήματα, όταν γίνετε γονείς. Πρέπει να μπορείτε να συμβιβαστείτε όταν πρόκειται για την πειθαρχία του παιδιού σας.

5. Έχει αξίες;

Αλήθεια, είναι φανταστικό που το κορίτσι σου είναι διασκεδαστικό και αστείο, αλλά έχει δείξει να έχει δυνατές αξίες και ήθος; Aυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις ικανότητες ως μητέρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i