Είσαι έτοιμη για σοβαρή σχέση; Αν ναι, δες τι θα θυσιάσεις!

Είσαι πραγματικά έτοιμη για δεσμό; Αυτά είναι τα 10 πράγματα που μάλλον θα πρέπει να θυσιάσετε και οι δυο.

shutterstock-117293821_wncq

Σου αρέσει. Σε φτιάχνει ο τρόπος που σου μιλάει. Το σεξ είναι κάτι παραπάνω από απλά καλό. Για την ακρίβεια, υπάρχουν ολόκληρες μέρες που θέλεις να τις περάσεις μαζί του στο κρεβάτι (το έπιπλο, προαιρετικό). Είσαι ερωτευμένη, περνάς τέλεια μαζί του και θέλεις να συνεχίσεις να περνάς τέλεια. Ξαφνικά στο μυαλό σου αναβοσβήνει χαρωπά η λέξη «σχέση». Ναι, θέλεις να το πας σοβαρά. Τα φωτορυθμικά του μυαλού σου σχηματίζουν τη φράση «σοβαρή σχέση». Για λίγο. Αμέσως μετά, στο εσωτερικό του κρανίου σου απλώνεται βαθύ σκοτάδι και κάπου από το βάθος ακούγεται ψιθυριστά η λέξη «δέσμευση». Αυτή η λεξούλα που μία που την ακούς και μία που σου έρχεται να φέρεις τα χέρια σου πίσω απ' την πλάτη σου για να σου περάσουν χειροπέδες.

Αντικειμενικά τώρα, συμφωνώ μαζί σου. Πολύ κακή λέξη και εξαιρετικά αγχωτική. Γι αυτό και κάθε παρερμηνεία της από μένα τουλάχιστον, είναι πλήρως αποδεκτή. Από την άλλη όμως, επειδή είμαστε άνθρωποι με σάρκα, οστά και μεταξύ μας σχέσεις και όχι λήμματα στο λεξικό του Μπαμπινιώτη, είναι φρονιμότερο να ασχοληθούμε με την κατάσταση αυτή καθ' αυτή και όχι με τη λέξη που την περιγράφει.

Είσαι έτοιμη για σοβαρή σχέση; Αν ναι, δες τι θα θυσιάσεις! - εικόνα 1

Τα πράγματα είναι απλά. Καταλαβαίνω ότι φοβάσαι και ότι έχεις το άγχος να πετύχει αυτό που πας να κάνεις. Αλλά δεν είσαι μόνη σου σε αυτό. Πίστεψέ με, και εκείνος κάνει τις ίδιες ή παρόμοιες τρομακτικές σκέψεις. Και εκείνος φοβάται. Και εκείνος θέλει να πετύχει.

Διάβασε τα πάντα που σκέφτεται εκείνος στο askmen.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i