Μήπως είσαι με το λάθος σύντροφο;

Εδώ θα ασχοληθούμε με τις άλλες, βαθύτερες ποιότητες και συμπεριφορές ενός ανθρώπου στη σχέση του, αυτές που ενδεχομένως τον καθιστούν κακό σύντροφο.

couple-2-1-1030x668

Για να ξεκαθαρίσουμε το εξής. Το να τσακωθείς, να διαφωνήσεις, να εκνευριστείς με τον φίλο σου είναι φυσιολογικό και μέσα στο πρόγραμμα, οπότε ατάκες του τύπου “ντροπή του που δεν σε πήγε 3ήμερο στη Ρώμη, το κάθαρμα” δεν θα τις διαβάσεις εδώ. Λάθη κάνουμε όλοι, και ειδικά όσο είμαστε νεότεροι και άπειροι, το να κάνεις λάθη στις σχέσεις σου είναι σχεδόν επιβεβλημένο. Θα τρέξεις, θα παίξεις, θα λερωθείς. Καμία σχέση δεν είναι τέλεια, κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, και όσοι σου φαίνονται πως είναι, είναι οι χειρότεροι απ’όλους. Εδώ θα ασχοληθούμε με τις άλλες, βαθύτερες ποιότητες και συμπεριφορές ενός ανθρώπου στη σχέση του, αυτές που ενδεχομένως τον καθιστούν κακό σύντροφο.

Τον ενδιαφέρει μόνο το σεξ

Όχι δεν μιλάμε για αυτή την ωραία φάση που και οι δύο θέλετε πάρα πολύ ο ένας τον άλλο και περνάτε εργατοώρες στο κρεβάτι. Εννοούμε τη φάση που δεν τον έχεις δει ποτέ πρωί, δεν έχετε πάει μαζί ούτε για φαγητό, δεν βρίσκεστε ποτέ κάπου αλλού εκτός από το σπίτι του και ποτέ πριν τις 9 το βράδυ. Εάν οι συναντήσεις σας αποτελούνται μόνο από βραδιές πάθους και τίποτα άλλο, προφανώς κάτι πάει λάθος εδώ.

Διάβασε τη συνέχεια στο Savoirville.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i