Μπορεί μία φιλία να μετατραπεί σε ερωτική σχέση;

Ποια ζώδια το κάνουν με άνεση και ποια με διλήμματα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Μπορεί μία φιλία να μετατραπεί σε ερωτική σχέση;

Η φιλία είναι μια βασική αξία. Οι φίλοι είναι αυτοί που στέκονται στο πλάι μας στις καλές και στις δύσκολες στιγμές μας, είναι οι άνθρωποι που περνάνε από πολλά τεστ μέχρι να αποδειχτούν πραγματικοί φίλοι. Ενδεχομένως μέσα από αυτές τις στιγμές, να δει ο ένας στα μάτια του άλλου ξαφνικά τον έρωτα που ίσως καταλήξει σε μακροχρόνια σχέση ή και γάμο. Συμβαίνει πολλές φορές, είναι θέμα χαρακτήρα.

Ποια ζώδια το κάνουν με άνεση και ποια με διλήμματα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Είσαι παρορμητική και θέλεις συνεχώς να ανακαλύπτεις πράγματα. Οι φίλοι είναι μια γνώριμη κατάσταση για σένα, δεν υπάρχει πάθος μεταξύ σας, δεν υπάρχει κάτι να εξερευνήσεις εκτός και αν κάποια στιγμή κάποιος σε εκπλήξει ευχάριστα, με ένα διαφορετικό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει look ή να γνωρίσεις ένα κομμάτι του χαρακτήρα του που μέχρι στιγμής δεν είχες δεί. Είσαι καλή και ειλικρινής φίλη και υπάρχει περίπτωση,μετατρέποντας τη φιλία σε έρωτα, να χάσεις ή να χαλάσεις μια σημαντική φιλία.

Best friends: Λέων, Τοξότης, Δίδυμος και Υδροχόος.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι σταθερή στις σχέσεις σου και δύσκολα κάνεις νέες φιλίες. Σου χρειάζεται χρόνος για να δεις κατά πόσο ο άλλος αξίζει. Δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα, η εξοικείωση είναι βασική για σένα. Έτσι λοιπόν, βλέποντας με τον χρόνο τα προσόντα του άλλου, είναι πιθανό να μετατρέψεις μια φιλία σε έρωτα. Προχωράς εκ του ασφαλούς αποφεύγοντας τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Αναζητάς την ηρεμία που είναι συνώνυμη της καλής σχέσης.

Best friends: Παρθένος, Αιγόκερως, Καρκίνος και Ιχθύς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i