Νέα ή παλιά σχέση; 8 σημάδια πως πρέπει να φύγεις άμεσα

Όχι! Δεν είναι πολύ νωρίς να φύγεις αν δεις πάνω από ένα από τα παρακάτω σημάδια.

Νέα ή παλιά σχέση; 8 σημάδια πως πρέπει να φύγεις άμεσα

Έχεις μόλις γνωρίσει κάποιον καινούργιο, διασκεδάζεις κάθε στιγμή, βλέπεις τα πάντα καλοπροαίρετα, όλα μοιάζουν φρέσκα και γεμάτα υποσχέσεις στη σχέση… Πόσο υπέροχος είναι όμως, στ’ αλήθεια, ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου;

Απόφυγε το υπερβολικό ρίσκο βάζοντας τον πήχη ψηλά και κρατώντας τον εκεί, χωρίς… υποχωρήσεις για τα μάτια του νέου σου φλερτ! Γιατί όσο αισιόδοξα κι αν θέλεις να το δεις, υπάρχουν κάποια σημάδια που ενώ μπορεί να θεωρήσεις αθώα στην αρχή μιας γνωριμίας, αποδεικνύονται εξαιρετικά σημαντικά.

Και, πλέον, οτιδήποτε σε σώζει από μελλοντικό πόνο και απογοήτευση, αξίζει την προσοχή σου! Σύμφωνα με το Business Insider και τις ψυχολόγους και dating coaches Erika Ettin, Perpetua Neo, Lisa Aronson Fontes και Elinor Greenberg δεν υπάρχει λόγος να είσαι καχύποπτη και επιφυλακτική με το νέο σου φλερτ.

Χρειάζεται όμως να δώσεις εξαιρετική προσοχή στα σημάδια της σχέσης σου αν ισχύει έστω και ένα από τα παρακάτω:

#1 Δικαιολογείς ήδη την κακή του συμπεριφορά

Αν νιώθεις ήδη την ανάγκη να αναλύεις και να δικαιολογείς συμπεριφορές του στους άλλους ή και στον ίδιο σου τον εαυτό, αυτό είναι ένα “καμπανάκι” που δεν πρέπει να αγνοήσεις!

#2 Δεν επιλύει τις διαφωνίες με διάλογο

Όλοι έχουν διαφωνίες κάποτε και αυτό είναι το υγιές! Αν όμως αποφεύγει να συζητήσει γι’αυτά μαζί σου, τότε αυτό στο μέλλον θα διαλύσει τη σχέση σας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i