Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το ταντρικό σεξ

Η αρχαία ερωτική πρακτική που θα αλλάξει τα δεδομένα στην κρεβατοκάμαρά σου.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το ταντρικό σεξ

Στο άκουσμα της δοκιμής μιας new age σεξουαλικής τεχνικής, είναι πολύ πιθανό το μυαλό σου να τρέχει σε τρελές στάσεις γιόγκα, μάγια, κεριά και ένα γενικότερο σκηνικό βγαλμένο από πειραματική ερωτική ταινία. Τι θα γινόταν όμως αν δοκίμαζες μία προσέγγιση κοντά στον χαρακτήρα και τις ερωτικές σου συνήθειες, που εγγυημένα θα σου έφερνε μεγαλύτερη απόλαυση, ισχυρότερη σύνδεση με τον σύντροφό σου και πιο δυνατούς οργασμούς;

Φυσικά, μιλάμε για το ταντρικό σεξ. Όσο ξένο και τρομακτικό μπορεί να σου ακούγεται, πρόκειται απλά για τον συνδυασμό διαφορετικών ενεργειών, της δικής σου και της δικής του δηλαδή.

Παρακάτω θα μάθεις όσα χρειάζεται να ξέρεις σε περίπτωση που σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις.

Τι είναι το ταντρικό σεξ;

Πρόκειται για μία τεχνική με πλούσια ιστορία, η οποία εκτός από το κομμάτι της διείσδυσης περιλαμβάνει και τη διαδικασία του διαλογισμού, και μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά τον τρόπο που δρας σεξουαλικά. «Το τάντρα είναι μία σανσκριτική λέξη που κυριολεκτικά σημαίνει “αλληλοπλέξιμο” και μετά το 500 π.Χ., στον Βουδισμό, τον Ινδουισμό και τον Τζαϊνισμό έγινε βιβλιογραφική κατηγορία, όπως συνέβη και με τη λέξη Σούτρα», λέει η ειδικός Coleen Singer.

Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i