Ποιο σημείο του σώματός σου θεωρούν οι άντρες πιο σέξι;

Η επιστήμη μίλησε. Διάβασε τι είπε και δες αν συμφωνείς!

gynaikeio-soma

Το site fitness εξοπλισμού Fitrated έκανε έρευνα σε 2,017 Αμερικάνους για να ανακαλύψει τις προτιμήσεις τους σχετικά με τους αγαπημένους τους σωματότυπους και σημεία σώματος σε έναν ερωτικό παρτενέρ.

Η πλειοψηφία των straight γυναικών (41.7%) έδειξε προτίμηση στον κανονικό αντρικό σωματότυπο, ενώ 35.8% δήλωσε ότι έλκεται περισσότερο από τους μυώδεις τύπους.

Σύμφωνα με την έρευνα, φαίνεται πως 35.9% των gay γυναικών προτιμούν γυναίκες με κανονικό σωματότυπο, 30.1% έλκονται από γυναίκες με καμπύλες και στο ποσοστό του 11.2% αρέσουν οι γυναίκες με μύες.

Από την άλλη, η πλειοψηφία των straight αντρών (48%) εξέφρασε την αδυναμία της στις γυναικείες καμπύλες, με τον κανονικό σωματότυπο να έρχεται δεύτερος στις προτιμήσεις (24.1%), 22.4% να δηλώνει ότι έλκεται από αδύνατες γυναίκες και μόνο 3.8% να λέει ότι προτιμάει τον μυώδη γυναικείο σωματότυπο.

γιορτινά χτενίσματα

Όσο για το σημείο του γυναικείου σώματος που οι straight άντρες βρίσκουν πιο ελκυστικό και σέξι, νούμερο ένα ανακηρύχθηκε το στήθος, τουλάχιστον ανάμεσα σε αυτούς που προτιμούν τις κανονικές και καμπυλωτές γυναίκες.

Εκείνοι που δήλωσαν ότι προτιμούν τους λεπτούς σωματότυπος συμφώνησαν πως τα οπίσθια είναι μακράν πιο ελκυστικά. Η συντριπτική πλειοψηφία των straight γυναικών δήλωσε πως τα μπράτσα είναι το καλύτερο σημείο του αντρικού σώματος, ενώ οι gay γυναίκες εξέφρασαν την αδυναμία τους στο γυναικείο στήθος.

Διάβασε περισσότερα στο missbloom.gr 

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i