Ποια είναι η ιδανική ηλικία γάμου ανάλογα με το ζώδιό σου

Τα άστρα θα σου δείξουν το δρόμο!

Ποια είναι η ιδανική ηλικία γάμου ανάλογα με το ζώδιό σου

Εμείς εδώ δεν πιστεύουμε ότι η τύχη μας είναι προδιαγεγραμμένη και δεν μπορούμε να την καθορίσουμε βάσει των επιθυμιών μας. Θα συμφωνήσουμε όμως ότι η αστρολογία μπορεί να παίζει έναν κάποιο (μικρό έστω) ρόλο. Εάν λοιπόν αναρωτιέσαι εάν έχεις φτάσει σε ηλικία γάμου ή όχι ακόμα, αυτός ο μίνι οδηγός θα σε βοηθήσει. Να ποια είναι η ιδανική ηλικία να παντρευτείς, ανάλογα με το ζώδιό σου:

Κριός

Οι άνθρωποι που ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο, συνήθως έχουν από νωρίς στη ζωή τους την ανάγκη να έχουν σύντροφο. Από την άλλη, θέλουν να νιώθουν ανεξάρτητοι. Εάν βρουν τον κατάλληλο που θα σταθεί δίπλα τους χωρίς να τους καταπιέζει, μπορεί να παντρευτούν κι από τα 20 και να μη χωρίσουν ποτέ!

Ταύρος

Η σταθερότητα και η ηρεμία, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την οικογενειακή εστία, είναι σημαντικές αξίες για τον Ταύρο. Το να βρουν το σύντροφο της ζωής τους είναι από τους βασικούς στόχους και συχνά τον έχουν πετύχει μέχρι τα 25-30.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από τον απόλυτο έρωτα! Γι’ αυτό και είναι μάλλον απίθανο να παντρευτεί πριν τον βρει (ή πριν αποφασίσει ότι δεν υπάρχει), δηλαδή κάπου στα 35.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i