Τεστ σχέσεων: Ποιο είναι το IQ σου στις σχέσεις;

Απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις και δες πραγματικά ποιο είναι το IQ σου στις σχέσεις;

ζευγάρι κρεβάτι σχέση ουρολοίμωξη μετά το σεξ Povozniuk

Τι είναι αυτό που ανάβει περισσότερο (ή ξενερώνει;) τους πιθανούς συντρόφους;

 • Τα δόντια
 • Η σωστή γραμματική
 • Τα μαλλιά

Σωστή απάντηση: Τα δόντια

Χαμογέλασε! Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες κρίνουν τους πιθανούς συντρόφους τους από τα δόντια τους, σύμφωνα με μία μελέτη του Match.com. Ένα ωραίο χαμόγελο είναι πιο σημαντικό από πολλά πράγματα. Αλλά και να μιλάς όμορφα, επειδή και η σωστή γραμματική είναι επίσης σημαντική. Κατατάσσεται με μικρή διαφορά δεύτερη και αμέσως μετά ακολουθούν τα όμορφα μαλλιά.

Πόσο καιρό λένε οι περισσότεροι ότι περιμένουν μέχρι να γίνει πιο στενή η σχέση τους;

 • 1-2 ραντεβού

 • 3 - 5 ραντεβού
 • 7+ ραντεβού

Σωστή απάντηση: 3 - 5 ραντεβού

Φυσικά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μερικές φορές οι άνθρωποι δεν λένε την αλήθεια. Όμως μια έρευνα στο Esquire βρήκε πως οι περισσότεροι άντρες λένε πως περιμένουν 3 ραντεβού και οι γυναίκες λένε ότι περιμένουν 5.

Στα ραντεβού ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, οι περισσότεροι άντρες εξακολουθούν να πληρώνουν το λογαριασμό, ακόμη κι αν το ζευγάρι βγαίνει εδώ και λίγο καιρό.

 • Αλήθεια
 • Ψέματα

Σωστή απάντηση: Αλήθεια

Μπορεί να ακουστεί παλιομοδίτικο, αλλά σε μια μελέτη σε περισσότερους από 17.000 ανθρώπους, το 84% των αντρών λένε πως παίρνουν τον λογαριασμό τις περισσότερες φορές. Περισσότερες από τις μισές γυναίκες αναφέρουν πως προσφέρονται να πληρώσουν, αλλά πολλές ελπίζουν πως ο άντρας θα πει όχι. Οι ειδικοί στα ραντεβού λένε πως οι γυναίκες περιμένουν ακόμη από τους άντρες να ζητήσουν ένα ραντεβού, και μετά πληρώνουν γι' αυτό.

Σε ότι έχει να κάνει με το τυπικό, εκείνος που ζητάει το ραντεβού είναι εκείνος που το πληρώνει, λέει η Lizzie Post από το Emily Post Institute. Το καλύτερο είναι να συζητήσετε από πριν ποιος θα πληρώσει αντί να περιμένετε να έρθει ο λογαριασμός.

Πόσες διαδικτυακές σχέσεις οδηγούν σε γάμο;

 • Περίπου το ένα τρίτο
 • Περίπου οι μισές
 • Τα τρίτα τέταρτα

Σωστή απάντηση: Περίπου το ένα τρίτο

Μη υποτιμάς το Internet όταν έχει να κάνει με γνωριμίες. Τα ζευγάρια που γνωρίζονται online τείνουν να είναι πιο μορφωμένα και να έχουν δουλειά, αναφέρει μια πρόσφατη έρευνα. Επίσης, τα online ζευγάρια έχουν χαμηλότερο ποσοστό διαζυγίων και χωρισμών από τα ζευγάρια που γνωρίζονται με τον παραδοσιακό τρόπο.

Να είσαι όμως προσεκτική. Οι περισσότεροι από τους μισούς που θέλουν να γνωρίσουν κάποιον online έχουν πει ψέματα για τον εαυτό τους στα προφίλ τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i