Πρώτο ραντεβού | 4 χρήσιμα tips για να γνωριστείτε καλύτερα

Πώς θα "σπάσει ο πάγος" μεταξύ σας;

Πρώτο ραντεβού | 4 χρήσιμα tips για να γνωριστείτε καλύτερα

Το πρώτο ραντεβού ανέκαθεν φάνταζε μία δύσκολη υπόθεση καθώς είναι εκείνο που θα καθορίσει μία μελλοντική σχέση. Αφού λοιπόν επέλεξες το αγαπημένο σου outfit και βρήκες το κατάλληλο χτένισμα ήρθε η ώρα να σκεφτείς τι ακριβώς θα συζητήσεις με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Με τα tips που ακολουθούν μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις μία ευχάριστη συζήτηση χωρίς αμηχανία και παράλληλα να γνωρίσεις την προσωπικότητα ενός καινούριου ατόμου που ενδεχομένως θα μπει στη ζωή σου.

Ξεκίνα με τα βασικά

Oι ερωτήσεις σχετικά με την οικογένεια, τη δουλειά και τα παιδικά χρόνια μπορεί να δείχνουν αδιάφορες θα σε βγάλουν όμως ασπροπρόσωπη σε μία αμήχανη στιγμή. Άλλωστε προτού καταλήξεις σε ένα συγκεκριμένο θέμα πρέπει από κάπου να ξεκινήσεις. Μερικές από τις ερωτήσεις αυτές είναι:

  • Πώς περνάς τις ημέρες σου;
  • Που μεγάλωσες; Σε ποια περιοχή μένεις τώρα;
  • Ποιες είναι οι αγαπημένες σου ασχολίες;

Για να «σπάσεις τον πάγο»

Αφού ανταλλάξετε μεταξύ σας ορισμένες ερωτήσεις γενικού τύπου ήρθε η ώρα να κατανοήσεις περισσότερο την προσωπικότητα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Αυτό θα σε οδηγήσει μετέπειτα στα ενδιαφέροντά του αλλά και στα hobbies με τα οποία μπορεί να ασχολείται. Μερικές από τις ερωτήσεις αυτές είναι...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i