Σχέση από απόσταση: Οι διαχρονικοί τρόποι για να την κρατήσεις ζωντανή

Κι όμως υπάρχει τρόπος.

Σχέση από απόσταση | Οι διαχρονικοί τρόποι για να την κρατήσεις ζωντανή

Λένε πως μια ευτυχισμένη σχέση από απόσταση είναι δύσκολο να κρατηθεί, πόσο μάλλον μια μακροχρόνια. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Κι όμως υπάρχουν τρόποι που μπορείς να κρατήσεις μια σχέση από απόσταση και όχι μόνο να την διατηρήσεις αλλά να την κάνεις ακόμα πιο δυνατή.

Η απόσταση μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε συναισθηματικό επίπεδο. Να θυμάσαι πως αν πραγματικά θέλεις κάτι και σαν ζευγάρι είστε έτοιμοι να προσπαθήσετε τα πάντα, τότε όλα εξαρτώνται από τα χέρια σας. Η αληθινή αγάπη μπορεί να κρατήσει, ακόμη και αν σας χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα.

Σχέση από απόσταση

#1. Μηνύματα αγάπης

Το να λαμβάνεις ή να στέλνεις δώρα ή πράγματα που σου θυμίζουν τον αγαπημένο σου, είναι πολύ όμορφο όμως μπορεί να υπάρξουν φορές που αυτό δεν είναι εφικτό. Τι πιο τρυφερό λοιπόν, από το να στέλνετε βίντεο ή ηχητικά μηνύματα ο ένας στον άλλο, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας; Με αυτό τον τρόπο θα νιώθετε ότι δεν χάνετε τίποτα από τη ζωή του άλλου, ότι ζείτε κάθε στιγμή μαζί και σίγουρα δεν θα έρθετε ποτέ σε «δεύτερη μοίρα».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i