Συγκατοίκηση | Τα 4 σημάδια που δείχνουν πως ήρθε επιτέλους η ώρα

Το νέο στάδιο της σχέσης σας

Συγκατοίκηση | Τα 4 σημάδια που δείχνουν πως ήρθε επιτέλους η ώρα!

Σε κάθε σχέση υπάρχουν σημάδια που σου δείχνουν πως τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται λίγο πιο σοβαρά. Και όχι, το μυαλό σου δεν πρέπει να πάει αμέσως στο γάμο, αλλά στο να μοιραστείς με τον σύντροφό σου την ίδια στέγη. Η συγκατοίκηση είναι ένα από τα πιο όμορφα άλλα συγχρόνως tricky στάδια μιας σχέσης. Αν και εσύ έχεις πιάσει τον εαυτό σου να κάνει όνειρα για το κοινό σας μέλλον και να επεξεργάζεσαι την ιδέα, τότε μάλλον βρίσκεσαι στο σωστό σημείο.

Σύμφωνα με ψυχολόγους, σήμερα αποτελεί πιο μεγάλο βήμα για ένα ζευγάρι η συγκατοίκηση απ’ ότι ο γάμος. Αυτό συμβαίνει γιατί, το να μείνεις μαζί με τον σύντροφό σου, αυτομάτως σημαίνει πως «χάνεις την ελευθερία του προσωπικού σου χώρου».

Αν λοιπόν έχεις μπει ήδη στη διαδικασία της σκέψης, υπάρχουν κάποια σημάδια που σου δείχνουν, πως πολύ καλά κάνεις και το σκέφτεσαι.

#1. Οι τσακωμοί δεν σας επηρεάζουν

Κάθε ζευγάρι δείχνει πόσο δυνατό είναι, αφού έχει περάσει κάποιους τσακωμούς αλλά και κάποιες παρεξηγήσεις. Μπορεί ένας καβγάς που έχεις με τον συντροφό σου να είναι ένα δυσάρεστο γεγονός, αλλά να είσαι βέβαιη πως όταν τον ξεπεράσετε, τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα! Είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι πως, ό,τι κι αν προκύψει θα το λύσετε μαζί και πως απέναντί σου έχεις ένα άτομο που αγαπάς και ξέρεις πως σε καταλαβαίνει. Αυτό σου προκαλεί αυτόματα μια ηρεμία αλλά και μια ανακουφιστική ασφάλεια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i