Τα ψέματα που κάθε άντρας έχει πει στο σεξ

Spoiler alert: είναι περισσότερα απ'όσα νόμιζες

Τα ψέματα που κάθε άντρας σου έχει πει στο σεξ

Όπως έχουμε ξαναπεί, οι περιπτώσεις στις οποίες οι άντρες άλλα λένε και άλλα εννούν είναι πολλές. Είτε στο ραντεβού, είτε κατά τη διάρκεια είτε μετά το σεξ. Τι γίνεται όμως όταν πριν, μετά ή πάνω στην κρίσιμη στιγμή σου λέει ψέματα; Ακόμα κι αν μερικά από αυτά είναι καλοπροαίρετα, εσύ καλό θα είναι να ξέρεις να τα αναγνωρίζεις.

“Πριν έξι μήνες”

Θα τον έχεις χωρίς αμφιβολία ακούσει να λέει αυτή τη φράση όταν τον ρώτησες πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανε εξετάσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι στη συνέχεια ακολούθησε μια παύση κατά την οποία υποκρίθηκε ότι προσπαθεί να θυμηθεί την ακριβή ημερομηνία αλλά χωρίς να φαίνεται πως το προσπαθεί και πολύ, γιατί υποτίθεται πως είναι ο τύπος ανθρώπου που κάνει εξετάσεις με την απαραίτητη συχνότητα.

Δεν ήταν πριν έξι μήνες. Μάλλον ήταν πριν δύο χρόνια.

“Πάντα βάζω προφυλακτικό”

Αν ένας άνδρας προσπαθεί να σε πείσει να κάνεις σεξ μαζί του χωρίς προφυλάξεις με το επιχείρημα ότι πάντοτε χρησιμοποιεί προφυλακτικό, μπορείς να είσαι βέβαιη ότι έχει χρησιμοποιήσει την ίδια ακριβώς φράση για να κάνει το ίδιο με δεκάδες άλλες γυναίκες.

“Δε μου έχει ξανασυμβεί”

Πρόκειται για ένα από τα πιο περίεργα ψέματα που βρίσκονται σε αυτή τη λίστα και πιθανότατα φταίει η εσωτερική φωνή που (αδικαιολόγητα) του λέει πως μια και μόνο περίπτωση αδυναμίας να ερεθιστεί πλήρως σημαίνει λιγότερη αρρενωπότητα και θα σε κάνει να τον απορρίψεις και να προχωρήσεις στον επόμενο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i